Στα ραντάρ της Άρσεναλ ο Ράγια

Νταβίντ Ράγια

i

©PrtScr

Στα ραντάρ της Άρσεναλ ο Ράγια

Σύμφωνα με το «Athletic» η Άρσεναλ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νταβίντ Ράγια της Μπρέντφορντ.

Την περίπτωση του Νταβίντ Ράγια εξετάζει η Άρσεναλ, σύμφωνα με το «Athletic». Ο λονδρέζικος σύλλογος θέλει με αυτό τον τρόπο να έχει έναν ανταγωνιστή δίπλα από τον Άγγλο Άαρον Ράμσντεϊλ. 

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν κάνει επίσημη πρόταση στη Μπρέντφορντ για την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα. 

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει ήδη αποκτήσει τους Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι) και Γιούριεν Τίμπερ (Άγιαξ), όμως όλα δείχνουν πως στο Λονδίνο έπεται και συνέχεια στις μεταγραφές, ενόψει της νέας σεζόν. 

Και εκεί που φαινόταν δεδομένη η αποχώρηση του Νταβίντ Ράγια από την Μπρέντφορντ για να αντικαταστήσει τον Γιαν Ζόμερ στην Μπάγερν Μονάχου, όλα δείχνουν πως το deal έχει «κολλήσει», καθώς στη μέση έχει μπει η Άρσεναλ και ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να μεταβεί στη Γερμανία με τη μορφή δανεισμού. 

Για τον Ράγια είχαν ενδιαφερθεί επίσης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ ωστόσο τελικά η περίπτωση του δεν προχώρησε αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν τον Αντρέ Ονάνα ενώ οι «Σπερς» πήραν τον Βικάριο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπρέντφορντ έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό τον Μαρκ Φλέκεν. 

Ο Ράγια βρίσκεται στη Μπρέντφορντ από το καλοκαίρι του 2019 όταν και αποκτήθηκε με περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπλάκμπερν. Ο Ισπανός διεθνής ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των «μελισσών» όλα αυτά τα χρόνια και έφτασε συνολικά τις 54 ανέπαφες εστίες σε 161 αναμετρήσεις. 

Την περασμένη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν και ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις στην Premier League αφού σταμάτησε συνολικά 154 φορές τις προσπάθειες των αντιπάλων του.