Επέστρεψε στις νίκες η Αθλέτικ Μπιλμπάο με «τριάρα» κόντρα στην Κάντιθ

Αθλέτικ Μπιλμπάο

i

Αθλέτικ Μπιλμπάο/ ©Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Επέστρεψε στις νίκες η Αθλέτικ Μπιλμπάο με «τριάρα» κόντρα στην Κάντιθ

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:58 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 16.09.2023

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε με 3-0 της Κάντιθ εντός έδρας στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της La Liga. Σκόραραν για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε οι Γκουρουθέτα, Βιγιαλίμπρε και Γουίλιαμς.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέτυχε την τρίτη της νίκη τη φετινή σεζόν στη La Liga. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλδέρδε μετά την ισοπαλία κόντρα στην Μάλαγα, επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 3-0 της Κάντιθ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτερη καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς, όμως και τα τρία γκολ τα σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ για τα «λιοντάρια» άνοιξε στο 66' ο Γκόρκα Γκουρουθέτα και δύο λεπτά αργότερα ο Ασιέρ Βιγιαλίμπρε διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις του ματς ο Ινιάκι Γουίλιαμς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

H La Liga ανακοίνωσε τους μισθούς των ομάδων για τη σεζόν 2023-2024 και η διαφορά μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα... είναι χαοτική
LA LIGA

15:05 - 14.09.2023

H La Liga ανακοίνωσε τους μισθούς των ομάδων για τη σεζόν 2023-2024 και η διαφορά μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα... είναι χαοτική

Η La Liga, όπως κάνει κάθε χρόνο, ανακοίνωσε τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της κάθε ομάδας που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και η διαφορά που έχει αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπαρτσελόνα, μοιάζει εξωπραγματική.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πέτυχε δύο σερί νίκες. Αρχικά επικράτησε της Οσασούνα εκτός έδρας (0-2) και της Μπέτις εντός έδρας (4-2). Ακολούθησε η ισοπαλία με τη Μάλαγα και το απόγευμα του Σαββάτου πανηγύρισε το τρίτο της «τρίποντο» στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλδέρδε βρίσκεται με 10 βαθμούς στη δεύτερη θέση πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει ματς λιγότερο. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: