Αυτός είναι ο λόγος που δε μιλάνε Ντεσάν - Μπενζεμά (pic)
i

Οι Ντεσάν και Μπενζεμά / © Twitter

Αυτός είναι ο λόγος που δε μιλάνε Ντεσάν - Μπενζεμά (pic)

Sportal newsroom 10:49 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 18.12.2022

Η σχέση του Ντιντιέ Ντεσάν με τον Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι η καλύτερη δυνατή και αιτία για αυτή την ψυχρότητα αποτέλεσε η... Χρυσή Μπάλα.

Είναι γνωστό πως υπάρχει ψυχρότητα ανάμεσα στον Ντιντιέ Ντεσάν και στον Καρίμ Μπενζεμά. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που ο Γάλλος επιθετικός δεν θα είναι παρών στον σημερινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή.

Μπορεί ο έμπειρος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης να τραυματίστηκε και να αποχώρησε από την αποστολή των «τρικολόρ» πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ, ωστόσο θα μπορούσε να είναι δίπλα στην εθνική ομάδα της πατρίδας του σε μια τόσο σημαντική μέρα. Αν δεν ένιωθε ανεπιθύμητος λόγω του ομοσπονδιακού προπονητή...

Ο Μπενζεμά φέρεται να έχει παράπονο ότι ο Ντεσάν δεν τον ήθελε πραγματικά και με το που τραυματίστηκε βιάστηκε να τον διώξει. Δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως ο λόγος για τον οποίο έχει χαλάσει η σχέση τους είναι η δυσαρέσκεια του Γάλλου ομοσπονδιακού τεχνικού επειδή ο 34χρονος επιθετικός δεν αναφέρθηκε σε εκείνον κατά τη διάρκεια των ευχαριστιών του κατά την παραλαβή του βραβείου της «Χρυσής Μπάλας».