Δεν προπονήθηκε ο Μάνταλος, αμφίβολος και για το ματς κυπέλλου της ΑΕΚ με Άρη

Μάνταλος

i

Πέτρος Μάνταλος/©intime

Δεν προπονήθηκε ο Μάνταλος, αμφίβολος και για το ματς κυπέλλου της ΑΕΚ με Άρη

Κώστας Τσίλης 20:26 - 08.01.2024

Με τον Μάνταλο λόγω αδιαθεσίας να παραμένει εκτός προπονήσεων, έπιασε δουλειά η ΑΕΚ για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει μπροστά της μια φορτωμένη εβδομάδα και με παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη την Τετάρτη αλλά και ντέρμπι την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, εννοείται πως δεν αφήνει περιθώρια για πανηγύρια για την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο. Ούτε πολύ περισσότερο για... ξεκούραση. 

Ένα 3-0 της ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο, θα είχε γλιτώσει την φασαρία
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

01:06 - 08.01.2024

Ένα 3-0 της ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο, θα είχε γλιτώσει την φασαρία

Το ποδοσφαιρικά αντικειμενικό του ντέρμπι, ήταν πως η ΑΕΚ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο κομμάτι του, αλλά και στο υποκειμενικό που είναι η διαιτησία, υπάρχουν... αντικειμενικά - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Το πρόγραμμα για την ΑΕΚ είχε κανονικά προπόνηση σήμερα στα Σπάτα. Φυσικά και το κλίμα ήταν εξαιρετικό μετά την χθεσινή νίκη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Και τα χαμόγελα περίσσευαν. Με τον Ματίας Αλμέιδα να μην είναι έξω απ' όλο αυτό και να είναι εμφανώς ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι. Παρόλα αυτά για τον Αργεντινό τεχνικό δεν υπάρχει πλέον κανένα ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά μόνο αυτό της Τετάρτης για το κύπελλο με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Χρόνος για κανονική προετοιμασία για το ματς αυτό, δεν υπάρχει. Ήταν η σημερινή προπόνηση, είναι η αυριανή και τέλος. Σήμερα από τα Σπάτα απουσίασε ο Πέτρος Μάνταλος, που λόγω αδιαθεσίας έχασε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κάτι που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του διεθνή χαφ και στο ματς της Τετάρτης. Παρόλο που αν καταφέρει και προπονηθεί αύριο, μπορεί και να είναι στην αποστολή.