«Υπέγραψε συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ ο Κουρμπέλης»

Δημήτρης Κουρμπέλης / Intime

i

Δημήτρης Κουρμπέλης / Intime

«Υπέγραψε συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ ο Κουρμπέλης»

Κώστας Τσιακλής 09:22 - 03.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 03.06.2023

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει υπογράψει ήδη το συμβόλαιο του με την Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Δημήρης Κουρμπέλης έχει υπογράψει συμβόλαιο και μπορεί να θεωρείται πλέον ως παίκτης της Τραμπζονσπόρ. Ο Έλληνας άσος θα συναντήσει εκεί τους, Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εδώ και μερικές μέρες αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό έπειτα από 6.5 χρόνια που βρισκόταν στο «τριφύλλι». Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα μέσο όπως όλα δείχνουν θα είναι η Τραμπζονσπόρ, της οποίας η ελληνική... παροικία μεγαλώνει.

Οι Έλληνες βρίσκουν στην Τουρκία την ποδοσφαιρική γη της επαγγελίας τους
REST OF THE WORLD

19:38 - 02.06.2023

Οι Έλληνες βρίσκουν στην Τουρκία την ποδοσφαιρική γη της επαγγελίας τους

Τα τελευταία χρόνια οι ομάδες της Τουρκίας στρέφονται όλο και περισσότερο την ελληνική αγορά και μάλλον με το… δίκιο τους, αφού στο εκεί πρωτάθλημα «πρωταγωνιστούν» πολλά δικά μας «παιδιά». Από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Αυτό γιατί ο Κουρμπέλης θα είναι ο τρίτος Έλληνας της ομάδας αφού εκεί θα συναντήσει τους Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού λοιπόν έφτασε στην Τουρκία, για να μιλήσει με τον ατζέντη του, Πασχάλη Τουντούρη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στην τουρκική ομάδα.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, οι συζητήσεις με την Τραμπζονσπόρ έχουν προχωρήσει και ο Κουρμπέλης έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο 29χρονος όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει για 2+1 χρόνια, ενώ οι απολαβές του ανά χρόνο θα φτάνουν τις 900.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασικός λόγος που ο Κουρμπέλης αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, αφορούσε τη διάρκεια του συμβολαίου. Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μέσος είχε ζητήσει τριετές συμβόλαιο, όμως η ΠΑΕ επέμεινε στο διετές.

Αυτό που απομένει πλέον για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Κουρμπέλη στην Τραμπζονσπόρ είναι η ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου. Μάλιστα ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα της νέας του ομάδας κόντρα στην Αλάνιασπορ.

Ο Κουρμπέλης ήταν στον Παναθηναϊκό από τον Ιανουάριο του 2017 και κατέγραψε με τους «πράσινους» 174 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό οκτώ γκολ και δέκα ασίστ. Τη φετινή σεζόν είχε πραγματοποιήσει συνολικά 36 εμφανίσεις. Επιπλέον ο Κουρμπέλης μετράει και μια κατάκτηση κυπέλλου.