Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στο Γιβραλτάρ

Γκουστάβο Πογέτ

i

©Intime

Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στο Γιβραλτάρ

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:38 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 10.09.2023

Την ενδεκάδα της Ελλάδας για το ματς κόντρα στο Γιβραλτάρ γνωστοποίησε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Η Ελλάδα υποδέχεται το Γιβραλτάρ στην «Opap Arena» (10/9, 21:45) έχοντας στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Θυμίζουμε ότι η «γαλανόλευκη» την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ολλανδία κι έτσι έμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς, όσους και οι «οράνιε». 

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστό το αρχικό σχήμα της Εθνικής Ελλάδας, με τον Ουρουγουανό προπονητή να συμπεριλαμβάνει τον Μαυροπάνο αντί του Ρέτσου και τον Γιαννούλη αντί του Τσιμίκα. 

Οι επιλογές του Πογέτ 

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, έχοντας ως προωθημένους τους Παντελή Χατζηδιάκο και Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται ο Δημήτρης Γιαννούλης από τα αριστερά και ο Λάζαρος Ρότα από τα δεξιά. 

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Τάσος Μπακασέτας και Δημήτρης Πέλκας θα αποτελούν τους παίκτες που θα την συνθέτουν, έχοντας μπροστά τους τους Γιώργο Μασούρα και Ταξιάρχη Φούντα Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Γκουστάβο Πογέτ για το Ελλάδα - Γιβραλτάρ: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Πέλκας, Μπακασέτας, Μασούρας, Φούντας, Παυλίδης.