Ώρα αντίδρασης για την Ελλάδα απέναντι στο Γιβραλτάρ

Μπακασέτας - Πέλκας

i

© Intime

Ώρα αντίδρασης για την Ελλάδα απέναντι στο Γιβραλτάρ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:58 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 10.09.2023

Η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη να υποδεχτεί το Γιβραλτάρ στην Opap Arena (10/9, 21:45), σε ένα ματς που το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ καλείται να αντιδράσει και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η Εθνική Ελλάδας καλείται να επιστρέψει στις νίκες!

Μετά την εύκολη ήττα στο «Philips Stadium» από την Ολλανδία, το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ είναι έτοιμο να υποδεχτεί το Γιβραλτάρ στην Opap Arena (10/9, 21:45) για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία το ερχόμενο καλοκαίρι, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται μόνο το τρίποντο με σκοπό να παραμείνει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Nova και από την ελεύθερη συχνότητα του Alpha

Στο αγωνιστικό κομμάτι της επερχόμενης αναμέτρησης, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάνταλο, Κουρμπέλη, Τσιμίκα, Σιώπη και Μπάλντοκ, ενώ από την άλλη ο Μαυροπάνος εξέτισε την τιμωρία του και θα είναι διαθέσιμος. 

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης – Μπουχαλάκης, Πέλκας, Μπακασέτας – Μασούρας, Φούντας, Γιακουμάκης.

Γιβραλτάρ (Χούλιο Ρίμπας): Κόλεϊνγκ - Ολιβέρο, Τσιπολίνα, Σέργκεντ, Βαλαρίνο - Τορίγια, Μπρίτο, Μπερνάντο Λόπες - Ρόναν, Γουόκερ, Τσακιάρο.

Διαιτητής: Μανφρέντας Λουκγιάντσουκας (Λιθουανία)

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Γκουστάβο Πογέτ χαρακτήρισε λογικές τις ήττες από Ολλανδία, Γαλλία και τόνισε ότι στόχος είναι οι τέσσερις νίκες στα ματς με Γιβραλτάρ, Ιρλανδία κι ό,τι προκύψει με τα δύο φαβορί, ώστε η Ελλάδα να πάρει μία θέση για τη Γερμανία.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Τα αποτελέσματα στα ματς κόντρα στη Γαλλία και την Ολλανδία, ήταν αναμενόμενα. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν έκπληξη για όλους, για όλο τον κόσμο. Προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής. Ξέρω ότι το ίδιο συμβαίνει αντίστροφα αύριο. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο να έχουν εικόνα σε υψηλό επίπεδο. Είμαι απογοητευμένος για μερικά πράγματα στο ματς με την Ολαλανδία. Τα κρατάω εσωτερικά δεν υπάρχει κάτι να αναλύσουμε ούτε ρίχνω ευθύνες. Εγώ είμαι υπεύθυνος».

H Eθνική απέδωσε φόρο τιμής για τον αδικοχαμένο Μιχάλη έξω από την Opap Arena
EURO

20:15 - 09.09.2023

H Eθνική απέδωσε φόρο τιμής για τον αδικοχαμένο Μιχάλη έξω από την Opap Arena

Την μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη τίμησε η Εθνική ομάδα, αφού αντιπροσωπία ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού επιτελίου, βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και άφησαν λουλούδια.

«Όταν έχεις 30 τελικές σε έναν αγώνα, δεν σημαίνει ότι θα τις έχεις σε κάθε ματς. Προετοίμασα την ομάδα για 4 νίκες, δύο με το Γιβραλτάρ και δύο με την Ιρλανδία, ώστε να έχουν κάποιοι εκ των δύο μεγάλων ορισμένα άσχημα αποτελέσματα κι εμείς να πάρουμε κάτι εντός εναντίον τους για να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση. Δυστυχώς τα αποτελέσματα της δεκαετίας μας έριξαν στο τέταρτο γκρουπ. Προσπαθούμε, οι παίκτες, προσπαθούν. Μετά το ματς είπα ότι έμαθα πολλά και θέλω να είμαστε σε καλή κατάσταση και για τον Μάρτιο».