Που θα δείτε τον τελικό του Μουντομπάσκετ και τον αγώνα της Εθνικής
i

©intime

Που θα δείτε τον τελικό του Μουντομπάσκετ και τον αγώνα της Εθνικής

Sportal newsroom 08:56 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 10.09.2023

Ο τελικός του Μουντομπάσκετ μεταξύ της Σερβίας με τη Γερμανία και ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με το Γιβραλτάρ ξεχωρίζουν στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο τελικός του Μουντομπάσκετ μεταξύ της Σερβίας με τη Γερμανία (ΕΡΤ1, Novasports Start) και ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος  με το Γιβραλτάρ (Novasports Prime, Alpha, 21:45)  ξεχωρίζουν στο σημερινό (10/9) τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σερβία και Γερμανία λοιπόν θα έρθουν αντιμέτωπες στη Μανίλα για τον τελικό του Μουντομπάσκετ. Στόχος η κορυφή του κόσμου, την οποία έχει κατακτήσει δύο φορές η Σερβία (5 φορές συνολικά και ως ενωμένη Γιουγκοσλαβία). Από την άλλη οι Γερμανοί μετά το χάλκινο του 2002, θέλουν να κατακτήσουν το χρυσό για πρώτη φορά στην ιστορία τους. 

Η Εθνική Ελλάδος  μετά την ήττα από την Ολλανδία, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, για να έχει τις όποιες ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του δεύτερο ομίλου. Αντίπαλος το Γιβραλτάρ, το οποίο τον περασμένο Μάρτιο είχε κερδίσει με 3-0 στην Πορτογαλία. 

Ωστόσο αυτά τα δύο δεν είναι τα μόνα ενδιαφέροντα παιχνίδια, αφού στις 11:30 υπάρχει και ο μικρός τελικός του Μουντομπάσκετ, μεταξύ των ΗΠΑ (Novasports Start) και του Καναδά

Δείτε εδώ όλο το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας.