Γιαννούλης: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είναι καλή ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες»

Δημήτρης Γιαννούλης

i

©Intime

Γιαννούλης: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είναι καλή ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:46 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 09.09.2023

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα πρέπει να αφήσει πίσω την ήττα με την Ολλανδία, ενώ τόνισε πως στο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ είναι μία καλή ευκαιρία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επιστρέψει στις νίκες.

Η Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ολλανδία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 κι έτσι έμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς, όσους και οι «οράνιε» και στο -9 από την πρωτοπόρο Γαλλία. Πλέον, η «γαλανόλευκη» στρέφει την προσοχή της για την αναμέτρηση της Κυριακής (10/09, 21:45), η οποία είναι κόντρα στο Γιβραλτάρ

Στο πλαίσιο του αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα πρέπει να αφήσει πίσω την ήττα με την Ολλανδία, ενώ τόνισε πως στο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ είναι μία καλή ευκαιρία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επιστρέψει στις νίκες. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας μπακ: 

«Είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι της ίδιας δυναμικής, αλλά σε αυτό το επίπεδο κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε το τρεις τους βαθμούς Είναι καλή ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες, να πάρουμε μία εμφατική νίκη και να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια». 

Για τις τέσσερις απουσίες και τις αλλαγές στην άμυνα: «Θα υπάρξουν κάποιες απουσίες, αλλά δεν σημαίνει κάτι για εμάς, ο προπονητής έχει επιλέξει ένα σύνολο και κάθε παίκτης είναι έτοιμος να βοηθήσει, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

Έριξε «τριάρα» στην Κύπρο η Σκωτία και είναι μια ανάσα από το Euro - «Έσωσε» την  ισοπαλία στο 88' η Τουρκία
EURO

23:45 - 08.09.2023

Έριξε «τριάρα» στην Κύπρο η Σκωτία και είναι μια ανάσα από το Euro - «Έσωσε» την ισοπαλία στο 88' η Τουρκία

Η Σκωτία επικράτησε άνετα της Κύπρου με 3-0 και είναι μια ανάσα από την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2024. Την ίδια ώρα η Τουρκία έσωσε την ισοπαλία στο 88' (1-1) απέναντι στην Αρμενία.

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η Εθνική: «Μετά από αυτή την ήττα θέλουμε να αντιδράσουμε, μην ξεχνάμε ότι παίζαμε κόντρα στην Ολλανδία, μία από τις καλύτερες ομάδες, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μία καλή ευκαιρία, αυτές τις δύο μέρες κανείς δεν πέρασε καλά και το μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη».