Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της  Εθνική πριν το Γιβραλτάρ - Με αλλαγές στην ενδεκάδα
i

©intime

Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της Εθνική πριν το Γιβραλτάρ - Με αλλαγές στην ενδεκάδα

Δημήτρης Χούπης 22:33 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 09.09.2023

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος πριν τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η Εθνική Ελλάδος θα υποδεχτεί την Κυριακή το βράδυ (10/9, 21:45) το Γιβραλτάρ για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Στόχος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι η νίκη για τις όποιες ελπίδες έχει να κατακτήσει τη δεύτερη θέση του Β' ομίλου. 

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα λοιπόν ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για τον Γκουστάβο Πογέτ. Υπενθυμίζεται ότι εκτός είναι ο Μπάλντοκ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ενώ Μάνταλος, Σιώπης, Κουρμπέλης και Τσιμίκας είναι εκτός λόγω συμπλήρωσης καρτών. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καλέσει τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο κέντρο. Όσον αφορά την ενδεκάδα, οι αρκετές απουσίες θα φέρουν αλλαγές, ωστόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός στην σαββατιάτικη προπόνηση δεν «έδειξε» κάτι. 

Ο Μαυροπάνος θα είναι κανονικά στο παιχνίδι, ενώ ο Γιαννούλης αναμένεται να πάρει τη θέση του Τσιμίκα. Στο κέντρο ο Μπουχαλάκης με τον Αλεξανδρόπουλο φαίνεται ότι μπορεί να είναι το δίδυμο, ενώ οι Φούντας και Πέλκας διεκδικούν τη θέση του Μάνταλου. Αλλαγή μπορεί να υπάρξει και στην κορυφή της επίθεσης. 

«Είμαι απογοητευμένος για μερικά πράγματα που είδα στο παιχνίδι με την Ολλανδία»

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αρκετά πράγματα από το παιχνίδι με την Ολλανδία δεν του άρεσαν. Ενώ την ίδια ώρα σχολίασε ότι τα αποτελέσματα κόντρα στη Γαλλία και την Ολλανδία ήταν αναμενόμενα. 

«Τα αποτελέσματα στα ματς κόντρα στη Γαλλία και την Ολλανδία, ήταν αναμενόμενα. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν έκπληξη για όλους, για όλο τον κόσμο. Προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής. Ξέρω ότι το ίδιο συμβαίνει αντίστροφα αύριο. 

Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο να έχουν εικόνα σε υψηλό επίπεδο. Είμαι απογοητευμένος για μερικά πράγματα στο ματς με την Ολλανδία. Τα κρατάω εσωτερικά δεν υπάρχει κάτι να αναλύσουμε ούτε ρίχνω ευθύνες. Εγώ είμαι υπεύθυνος», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.