Εμπαπέ: «Δύσκολη υποδοχή για τον Ντοναρούμα, λίγο υπερβολικά από τους οπαδούς της Μίλαν»

Τζιανλούιτζι Ντοναρούμα

i

PrtScr

Εμπαπέ: «Δύσκολη υποδοχή για τον Ντοναρούμα, λίγο υπερβολικά από τους οπαδούς της Μίλαν»

Κώστας Τόπας 11:49 - 08.11.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχάρη τη Μίλαν μετά τη νίκη της στο Champions League επί της Παρί Σεν Ζερμέν και είπε ότι η αντίδραση των οπαδών στην επιστροφή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ήταν λίγο υπερβολική.

Οι «ροσονέρι» απογοητεύτηκαν στην προηγούμενη συνάντηση τους με τους Παριζιάνους, καθώς η Μίλαν ηττήθηκε με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0 στη γαλλική πρωτεύουσα. Ωστόσο, στη... ρεβάνς η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να κατακτήσει πολύτιμη νίκη με 2-1 κόντρα στον Κιλιάν Εμπαπέ και την παρέα του.

Μιλώντας στην «TeleLombardia» στη μικτή ζώνη του «Τζουσέπε Μεάτσα», ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε πρώτα τι πήγε στραβά για την ομάδα του.

«Το πρόβλημα είμαστε εμείς, όταν δεν κερδίζουμε το πρόβλημα είμαστε πάντα εμείς, δεν θα ψάξουμε το πρόβλημα αλλού. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, η Μίλαν κέρδισε δίκαια».

Στη συνέχεια, ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός τοποθετήθηκε για την υποδοχή που ετοίμασαν οι «ροσονέρι» στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από την πλειοψηφία των οπαδών των γηπεδούχων. «Υπήρξε πολύς θόρυβος και έδωσαν στον Τζίτζι μια αρκετά δύσκολη υποδοχή. Νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικό, αλλά ας πούμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Οι οπαδοί κάνουν ό,τι θέλουν, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι νιώθουν μέσα τους. Προστατέψαμε τον Τζίτζι όσο μπορούσαμε και τον λυπόμαστε απόψε».