«Να μην μεγαλώσει άλλο παιδί σαν αυτόν»: Οι οπαδοί της Μίλαν θα πουλήσουν χαρτονομίσματα με τον Ντοναρούμα για έναν απίθανο λόγο

«Να μην μεγαλώσει άλλο παιδί σαν αυτόν»: Οι οπαδοί της Μίλαν θα πουλήσουν χαρτονομίσματα με τον Ντοναρούμα για έναν απίθανο λόγο

Δημήτρης Χούπης 19:38 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 07.11.2023

Οι οπαδοί της Μίλαν επιφυλάσσουν μια... καυτή επιστροφή στον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τους «ροσονέρι» με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μίλαν θα φιλοξενήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League. Όπως είναι λογικό  ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αφού οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας του επιφυλάσσουν μια... καυτή επιστροφή μετά την αποχώρησή του από τους «ροσονέρι». 

Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί των «ροσονέρι» έχουν ετοιμάσει χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Ιταλού τερματοφύλακα, τα οποία θα τα πουλήσουν με σκοπό να τα κάνουν δωρεά σε σχολές ποδοσφαίρου. Ο λόγος μάλιστα αυτής της κίνησης είναι αρκετά αστείος, αφού όπως αναφέρουν οι οργανωμένοι φίλοι της Μίλαν το κάνουν, «για να μην μεγαλώσουν άλλα παιδιά και γίνουν άνθρωποι χωρίς αξίες σαν αυτόν». 

Πάνω στα χαρτονομίσματα υπάρχει το πρόσωπο του πρώην τερματοφύλακα της Μίλαν, ενώ είναι γραμμένος και ο αριθμός 71 ο οποίος αφορά τον «άνθρωπο χωρίς αξίες». 

Οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας φαίνεται λοιπόν πως δεν έχουν ξεχάσει και ξεπεράσει την αποχώρηση του Ντοναρούμα από τη Μίλαν, αφού και στο παρελθόν έχει γίνει ένα παρόμοιο περιστατικό. Συγκεκριμένα σε έναν αγώνα της Ιταλίας Κ-21 οι οπαδοί στο γήπεδο άρχισαν να τον γιουχάρουν και να του πετούν κανονικά χρήματα γιατί είχε αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι».