Η γνωστή λατρεία του Εμπαπέ για τον Ρονάλντο και η διαφορά με τον Μέσι
i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Intime

Η γνωστή λατρεία του Εμπαπέ για τον Ρονάλντο και η διαφορά με τον Μέσι

Κώστας Τόπας 14:20 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 13.12.2022

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι πλέον είναι αργά για να κάνει μια καριέρα όπως ο Λιονέλ Μέσι, γι' αυτό και ταυτίστηκε περισσότερο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το Μαρόκο το βράδυ της Τετάρτης (14/12, 21:00), έχοντας ως στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα 23 του χρόνια ο Κιλιάν Εμπαπέ γράφει ιστορία με χρυσά γράμματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει ασταμάτητος και επόμενος του στόχος δεν είναι άλλος από τα να φτάσει στον τελικό και να στεφθεί πρωταθλητής κόσμου με την Γαλλία.

Πως η μητέρα του Εμπαπέ πυροδότησε μεταγραφικά σενάρια του Γάλλου σταρ στη Λίβερπουλ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

13:08 - 13.12.2022

Πως η μητέρα του Εμπαπέ πυροδότησε μεταγραφικά σενάρια του Γάλλου σταρ στη Λίβερπουλ

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λάμαρη φωτογραφήθηκε να ποζάρει δίπλα σε έναν οπαδό της Λίβερπουλ και να δείχνει το έμβλημα του συλλόγου, «πυροδοτώντας» τις φήμες περί μετακόμισης του Γάλλου αστέρα στο «Άνφιλντ».

Στον τελικό υπάρχει μεγάλη περίπτωση να συναντηθεί με τον Λιονέλ Μέσι, αν και εφόσον οι Αργεντινοί βγάλουν εκτός διοργάνωσης την Κροατία, το βράδυ της Τρίτης (13/12, 21:00). Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε μιλήσει για τους ποδοσφαιριστές που τον ενέπνευσαν ότι ήταν παιδί κι είχε αναφερθεί στις διαφορετικές καριέρες που έχουν ακολουθήσει Μέσι και Ρονάλντο.

Μάλιστα, είχε παραδεχθεί ότι δεν μπορεί η καριέρα του να γίνει σαν αυτή του Αργεντινού αστέρα καθώς εκείνος διάλεξε να φύγει από την Μονακό. Έτσι θα πρέπει να ταυτιστεί περισσότερο με την καριέρα του Ρονάλντο που έχει αλλάξει πολλές και μεγάλες ομάδες.

«Μεγάλωσα με τον μύθο του Ζιντάν και μετά αγάπησα τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας. Από τον Πελέ στους Ρονάλντο, Ροναλντίνιο και Κακά. Ένα άλλο είδωλο μου ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι πολύ αργά για εμένα να κάνω μια καριέρα όπως ο Μέσι, σε έναν σύλλογο. Θα έπρεπε να είχα μείνει στην Μονακό. Έτσι, αυστηρά μιλώντας και χωρίς να θέλω να πω τίποτε για τον Μέσι, πρέπει τώρα να εμπνευσθώ από την καριέρα του Ρονάλντο», είχε πει χαρακτηριστικά ο Εμπαπέ σε παλαιότερη συνέντευξή του.