Ο Αλ Κελαϊφί έριξε τη «σπόντα» για τον Εμπαπέ και το μέλλον του: «Θέλαμε μια ομάδα για το μέλλον» (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Ο Αλ Κελαϊφί έριξε τη «σπόντα» για τον Εμπαπέ και το μέλλον του: «Θέλαμε μια ομάδα για το μέλλον» (vid)

Κώστας Τόπας 14:38 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 11.03.2024

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ.

Είναι απόδειξη ότι το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι καθορισμένο. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν όλες οι χειρονομίες, τα λόγια και οι αποφάσεις εκείνων που συνθέτουν το περιβάλλον του, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του παίκτη. Με τη σειρά του, ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος τόνισε σε συνέντευξή του στο ότι ο ίδιος και ο παίκτης διατηρούν καλές σχέσεις.

«Για τον Εμπαπέ; Είπαμε στην αρχή της σεζόν ότι θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα για το μέλλον. Μια ομάδα που μπορεί πραγματικά να παίξει μαζί για άλλα έξι ή οκτώ χρόνια. Έχουμε τη νεότερη ομάδα στους προημιτελικούς. Έχουμε τη νεότερη ομάδα ανάμεσα στους δέκα καλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους», είπε ο πρόεδρος της Παρί.

Στη συνέχεια, ο Αλ Κελαϊφί μίλησε και για άλλες σημαντικές αποχωρήσεις από την Παρί το τελευταίο διάστημα. «Η αποχώρηση του Μέσι, του Νεϊμάρ ή του Ράμος είναι μέρος του έργου, σπουδαίοι άνθρωποι που υπήρξαν επίσης πολύ καλοί παίκτες. Είναι τιμή που έπαιξαν για την ομάδα μας, αλλά τώρα έχουμε έναν νέο κύκλο», κατέληξε ο ισχυρός άνδρας της Παρί.