Πλήρης ταπείνωση για τον Εμπαπέ στα αποδυτήρια της Παρί: Πήρε μόλις μία ψήφο για αρχηγός - Ποιος συμπαίκτης του τον στήριξε

Εμπαπέ

i

PrtScr

Πλήρης ταπείνωση για τον Εμπαπέ στα αποδυτήρια της Παρί: Πήρε μόλις μία ψήφο για αρχηγός - Ποιος συμπαίκτης του τον στήριξε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:39 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 23.08.2023

Μπορεί ο Εμπαπέ να επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο το κλίμα στα αποδυτήρια ανάμεσα στον Γάλλο σούπερ σταρ και τους συμπαίκτες του φαίνεται να παραμένει... βαρύ.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ αποτελεί δίχως αμφιβολία το μεταγραφικό πρόσωπο του καλοκαιριού. Μπορεί τις τελευταίες μέρες να βγήκε «λευκός καπνός» ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Γάλλο σούπερ σταρ, ωστόσο με τη συμπεριφορά του ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Να θυμίσουμε πως μετά από κάποιες θετικές συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ του Εμπαπέ και της Παριζιάνικης διοίκησης, πάρθηκε η απόφαση να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής στις προπονήσεις και στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν ανέφερε: «Μετά από πολύ εποικοδομητικές, θετικές συνομιλίες μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Κιλιάν Εμπαπέ πριν από τον αγώνα εναντίον της Λοριάν, ο παίκτης επανήλθε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας σήμερα το πρωί (13/8)».

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, το ρεπορτάζ του RMC Sport ανέφερε πως ο διεθνής επιθετικός παρουσίασε ξανά προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Πιο αναλυτικά, στη ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των ποδοσφαιριστών ώστε να αναδειχθούν οι αρχηγοί της Παρί, ο Εμπαπέ τερμάτισε τέταρτος πίσω από τους Μαρκίνιος, Περέιρα και Κιμπεμπέ, παίρνοντας μόλις μία ψήφο.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την απογοήτευση του 24χρονου σούπερ σταρ, με τον κολλητό του φίλο, Αχράφ Χακίμι, να είναι ο μοναδικός που στήριξε τον Γάλλο σούπερ-σταρ.

Σε ότι αφορά το μέλλον του Εμπαπέ, η «Bild» φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να ασκήσουν πίεση στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ενδέχεται να χάσει τον Γάλλο αστέρα ως ελεύθερο στο τέλος της χρονιάς.

Η Παρί παραχωρεί τον Εμπαπέ με 250 εκατ. ευρώ και η Ρεάλ αδιαφορεί
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:27 - 22.08.2023

Η Παρί παραχωρεί τον Εμπαπέ με 250 εκατ. ευρώ και η Ρεάλ αδιαφορεί

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ έναντι 250 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά η Ρεάλ δεν πρόκειται να δαπανήσει τόσα χρήματα από τη στιγμή μάλιστα που το επόμενο καλοκαίρι ο 24χρονος Γάλλος αστέρας θα μείνει ελεύθερος.

Το γερμανικό δημοσίευμα μάλιστα υπογραμμίζει ότι οι «μερένχες» θα ρίξουν στο τραπέζι μία πρόταση που δύσκολα θα απορριφθεί από τους Παριζιάνους, καθώς εκείνη μπορεί να ξεπερνάει τα 120.000.000 ευρώ! Με δεδομένο ότι ο Γάλλος δεν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει, άρα το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και μπορεί να φύγει ως ελεύθερος τότε, δεν αποκλείεται η Παρί να πιεστεί και τελικά να πει το «ναι» στην αποχώρησή του τώρα.