Έντεγκααρντ: «Η αποχώρηση από τη Ρεάλ ήταν η καλύτερη απόφαση για τη καριέρα μου»

Μάρτιν Έντεγκααρντ

i

©PrtScr youtube

Έντεγκααρντ: «Η αποχώρηση από τη Ρεάλ ήταν η καλύτερη απόφαση για τη καριέρα μου»

Κώστας Τσιακλής 23:16 - 14.10.2023

Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Μάρτιν Έντεγκααρντ, δήλωσε πως η απόφαση του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η καλύτερη για την καριέρα του.

Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Μάρτιν Έντεγκααρντ, μίλησε για την αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε πως αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για την καριέρα του. 

Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2015 μέχρι το 2021 όμως δεν μπόρεσε ποτέ να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα των «μερένγκες» (μόλις 11 συμμετοχές). Ο Νορβηγός αναφέρθηκε στη φυγή του από τους Μαδριλένους και την χαρακτήρισε ως την καλύτερη απόφαση για την καριέρα του. 

«Ο χρόνος μου στη Μαδρίτη ήταν καλός. Ήταν ένα θετικό στάδιο, αν και ίσως κάποιοι να σκεφτούν διαφορετικά. Έμαθα πολλά, ωρίμασα αρκετά και μπόρεσα να προπονηθώ με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αλλά τελικά, η αποχώρηση ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα, ήθελα να παίξω περισσότερο και να συνεχίσω να μεγαλώνω.

«Έπαιξα μαζί τους και το χάρηκα. Ίσως η ευκαιρία ήρθε πολύ νωρίς, αλλά ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Είμαι χαρούμενος με την απόφαση που πήρα και το πώς πήγε. Αν δεν είχα περάσει από τη Ρεάλ, δεν θα είχα φτάσει στο επίπεδο που έχω σήμερα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο και η πίεση είναι αισθητή, ακόμα κι αν δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο ήταν εκεί ο Ρονάλντο, ο Μπέκαμ και η παρέα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελάχιστοι μπορούν να διαφωνήσουν με αυτό αφού ο δρόμος έφερε τον Έντεγκααρντ στο «Έμιρεϊτς», εκεί όπου πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της Άρσεναλ. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι ο 24χρονος την περασμένη σεζόν είχε 15 γκολ και οκτώ ασίστ σε 37 συμμετοχές στην Premier League. 

Βινίσιους: «Θα μπορούσα να μείνω για πάντα στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχω δώσει μια υπόσχεση στον πατέρα μου»
LA LIGA

14:08 - 14.10.2023

Βινίσιους: «Θα μπορούσα να μείνω για πάντα στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχω δώσει μια υπόσχεση στον πατέρα μου»

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μιλάει τόσο για τα φαινόμενα ρατσισμού που έχει βιώσει, όσο και για το μέλλον του, το οποίο σχετίζεται όμως με μια υπόσχεση στον πατέρα του.

Αυτή τη στιγμή ο Έντεγκααρντ βρίσκεται σε υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα, την οποία προσπαθεί να οδηγήσει μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ στην τελική φάση του Euro 2024. Την Κυριακή (15/10) η Νορβηγία δίνει το σημαντικότερο της παιχνίδι με αντίπαλο την Ισπανία στο Όσλο.