Ασταμάτητος Έντρικ: Το 17χρονο wonderkid σκόραρε ξανά για τρίτη φορά σε πέντε ημέρες και οδήγησε στον τελικό την Παλμέιρας (vid)

Έντρικ

i

PrtScr

Ασταμάτητος Έντρικ: Το 17χρονο wonderkid σκόραρε ξανά για τρίτη φορά σε πέντε ημέρες και οδήγησε στον τελικό την Παλμέιρας (vid)

Κώστας Τόπας 11:15 - 29.03.2024

Ο «καυτός» 17χρονος Έντρικ, μετά τα γκολ που σημείωσε κόντρα σε Αγγλία και Ισπανία βρήκε δίχτυα για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και οδήγησε την Παλμέιρας στον τελικό του πρωταθλήματος Παουλίστα στη Βραζιλία.

Οι τελευταίες έξι μέρες του Έντρικ ως ποδοσφαιριστής είναι γεμάτες λάμψη. Ο Βραζιλιάνος πρωταγωνίστησε με την εθνική του ομάδα και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου. Την Τρίτη, μόλις τρεις μέρες αργότερα, έπαιξε σε αυτό που θα είναι το γήπεδό του, το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», και το ντεμπούτο του δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο αφού κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ στην ισοπαλία της ομάδας του με την Ισπανία.

Λοιπόν, 48 ώρες και 8.000 χλμ. αργότερα, ο Έντρικ κατάφερε να οδηγήσει την Παλμέιρας στον τελικό του Πρωταθλήματος Παουλίστα με ένα νέο γκολ που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη (1-0) απέναντι στη Νοβοριζοντίνο.

Με σχεδόν καθόλου ξεκούραση μετά το ματς στο «Μπερναμπέου», ο Έντρικ πήρε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο στη Βραζιλία για να μπορέσει να είναι παρών στον σημαντικό αγώνα του συλλόγου του. Η πρόεδρος του συλλόγου, Λέιλα Περέιρα, σχεδίασε τα πάντα ώστε το ταξίδι να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο και ο Έντρικ να φτάσει στην καλύτερη κατάσταση για την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση.

Ετσι ήταν. Σε ηλικία μόλις 17 ετών, ο Έντρικ έβαλε το κεράσι στην τούρτα μετά από έξι τέλειες μέρες σκοράροντας σε Γουέμπλεϊ, Μπερναμπέου και Αλιάνζ Παρκ.

Έντρικ: Ο πιο «καυτός» έφηβος του πλανήτη με 170 γκολ σε 172 αγώνες ετοιμάζεται να γίνει ο νέος «Βασιλιάς» της Μαδρίτης (vids)
LA LIGA

14:03 - 24.03.2024

Έντρικ: Ο πιο «καυτός» έφηβος του πλανήτη με 170 γκολ σε 172 αγώνες ετοιμάζεται να γίνει ο νέος «Βασιλιάς» της Μαδρίτης (vids)

Πριν καλά καλά ενηλικιωθεί, ο Έντρικ ο οποίος θα ενταχθεί στη Ρεάλ το προσεχές καλοκαίρι μετά από μια μεταγραφή 62 εκατομμυρίων ευρώ, έχει καταφέρει να σκοράρει 170 γκολ σε 172 αγώνες, όντας ο πιο «καυτός» ποδοσφαιριστής στον πλανήτη.

Πάντως, τρεις λέξεις ήταν αρκετές για τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να κάνει τον νεαρό Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να χαμογελάσει μετά το πρώτο του παιχνίδι στο γήπεδο στο «Μπερναμπέου»: «Σε περιμένουμε εδώ» . Μαζί με τον Βίνι και τον Ροντρίγκο, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε συνάντηση με τον Έντρικ στα αποδυτήρια μετά το γκολ που πέτυχε στην Ισπανία με τη φανέλα της Βραζιλίας. Η υπογραφή του Έντρικ είναι μια νέα στρατηγική κίνηση από τη Ρεάλ και ο 17χρονος θα ενταχθεί στον σύλλογο της Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι.