Αμυντικός Σαν Μαρίνο για Χόιλουντ: «Πριν από 15 χρόνια έπαιζαν μόνο αληθινοί άντρες και τώρα ο κύριος 80 εκατομμύρια παραπονιέται»

Ράσμους Χόιλουντ

Αμυντικός Σαν Μαρίνο για Χόιλουντ: «Πριν από 15 χρόνια έπαιζαν μόνο αληθινοί άντρες και τώρα ο κύριος 80 εκατομμύρια παραπονιέται»

Ορέστης Καδδάς 18:00 - 18.10.2023

Επίθεση στον Ράσμους Χόιλουντ εξαπέλυσε ο αμυντικός του Σαν Μαρίνο, Ρομπέρτο Ντι Μάιο, μετά τα παράπονα του Δανού σχετικά με τα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχθηκε στον αγώνα.

Ο Ράσμους Χόιλουντ ισχυρίστηκε ότι έγινε στόχος των αμυντικών του Σαν Μαρίνο οι οποίοι προσπάθησαν να τον τραυματίσουν, στη νίκη της ομάδας του με 2-1 την Τρίτη (17/10) . Μπορεί να ήταν μια ιστορική μέρα για την Εθνική του μικρού κρατιδίου, αφού πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από πάνω από δύο χρόνια, ωστόσο αρκετή κουβέντα έχουν ξεσηκώσει οι δηλώσεις του επιθετικού της Δανίας.

Συγκεκριμένα ο σέντερ φορ της Δανία δήλωσε πως: «Με στόχευσαν σήμερα, όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος. Καταλαβαίνω ιταλικά και τους άκουγα να λένε ότι είχαν την ιδέα να με συντρίψουν. Μπορείτε να δείτε από τις εικόνες ότι είχε μόνο μια ιδέα στο μυαλό του. Η κίτρινη κάρτα είναι ένα αστείο».

Αυτά του τα λόγια όμως δεν ήχησαν καθόλου καλά στα αυτιά του αμυντικού του Σαν Μαρίνο, Ρομπέρτο Ντι Μάιο, ο οποίος του απάντησε σε έντονο ύφος, κατηγορώντας τον μάλιστα ότι έκανε θέατρο και πως ήλπιζε πως το Var θα του χαρίσει κάποιο πέναλτι. Ακόμα αναφέρθηκε και στην κατάσταση του σημερινού ποδοσφαίρου το οποίο δεν θεωρεί ότι είναι πλέον το «ανδρικό άθλημα» που ήταν στο παρελθόν.

«Σήμερα διάβασα ότι ο κύριος 80 εκατομμύρια (Ράσμους Χόιλουντ) παραπονιέται, γιατί χθες δεν είχε καλή μεταχείριση από τους αμυντικούς του Σαν Μαρίνο.

Αγαπητέ Ράσμους Χόιλουντ μάλλον σε ένα ποδόσφαιρο σαν το σημερινό που έχει εξαφανιστεί η σωματική επαφή μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κοροϊδεύει εμάς τους μικρούς αντιπάλους με άσχημες και επαναλαμβανόμενες χειρονομίες ή να προσποιείσαι σε κάθε ευκαιρία, ελπίζοντας στο Var για πέναλτι... Θα ήθελα να σε δω εσύ πριν από 15 χρόνια όταν μόνο αληθινοί άντρες έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Ήσουν μια απογοήτευση Χόιλουντ. Καλή τύχη!»

Στη κορυφή η Σλοβενία με Τσέριν - Με τη «ψυχή στο στόμα» η Δανία
EURO

23:58 - 17.10.2023

Στη κορυφή η Σλοβενία με Τσέριν - Με τη «ψυχή στο στόμα» η Δανία

Χάρη στο γκολ του Άνταμ Τσέριν, η Σλοβενία πήρε το τρίποντο κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία και έκανε σημαντικό βήμα για την απευθείας πρόκριση στο Euro 2024. Σε παιχνίδι του ίδιου ομίλου η Δανία δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Σαν Μαρίνο με 2-1.

Το story του Ντι Μάιο:

Η φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Χόιλουντ: