Η εντυπωσιακή Τουρκάλα παρουσιάστρια που πανηγύρισε την πρόκριση της χώρας της, φορώντας φανέλα της Εθνικής ομάδας

Τσανσού Τσανμπάζ

i

©instagram/cansucanbaz

Η εντυπωσιακή Τουρκάλα παρουσιάστρια που πανηγύρισε την πρόκριση της χώρας της, φορώντας φανέλα της Εθνικής ομάδας

Sportal newsroom 13:07 - 18.10.2023

H Toυρκία εξασφάλισε την παρουσία της στα τελικά του Euro 2024, μετά και την ευρεία νίκη με 4-0 επί της Αρμενίας και οι πανηγυρισμοί έχουν «ξεσπάσει σε πολλά μέτωπα», με ένα από αυτά να είναι μια αθλητική εκπομπή της γειτονικής χώρας, στην οποία η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με την επίσημη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Η Τουρκία θα βρίσκεται στην τελική φάση του Euro 2024 και το κλίμα στη γειτονική χώρα είναι «πανηγυρικό». Οι παίκτες χόρεψαν στα αποδυτήρια και «έκλεψαν τις εντυπώσεις», ενώ το ίδιο έγινε και με μια πανέμορφη Τουρκάλα, παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής.

Η Τσανσού Τσανμπάζ, είναι παρουσιάστρια στα αθλητικά της τουρκικής τηλεόρασης και πανηγύρισε μαζί με τους συμπατριώτες της, φορώντας μια φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας. Πραγματοποίησε μάλιστα και σχετική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας: 

«Ευχαριστώ, Βιντσέντζο Μοντέλα, ευχαριστώ στα παιδιά μας. Πάμε στο Euro»

Η πανέμορφη παρουσιάστρια όπως είναι λογικό, απέσπασε χιλιάδες μηνύματα θαυμασμού από τους ακολούθους της. Φυσικά, δεν ήταν η πρώτη φορά που της συμβαίνει, αφού είναι ενεργή στα social media και έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες.

Οι Τούρκοι με την συγκεκριμένη νίκη εξασφάλισαν την πρόκριση μέσω του ομίλου των προκριματικών και έτσι... βγαίνουν από τον πιθανό δρόμο της Εθνικής στο Final-4 του Nations League στις 21 Μαρτίου του 2024. Ένα μόλις παιχνίδι πριν από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στον 4ο όμιλο και οι Τούρκοι έχουν πετύχει 5 νίκες στα 7 αυτά παιχνίδια.

Οι Τούρκοι πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση σε ακόμα μια τελική φάση, με τα μέλη της ομάδας να σχηματίζουν ένα κύκλο και να χορεύουν όλοι μαζί. Οι φιλοδοξίες τους για το Euro της Γερμανίας είναι υψηλές και ελπίζουν σε καλύτερη παρουσία από εκείνη της προηγούμενης διοργάνωσης