Φαν Ντάικ για το τελευταίο παιχνίδι του Κλοπ: «Δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς, θα είναι άθλια μέρα»

Φαν Ντάικ

i

©PrtScr

Φαν Ντάικ για το τελευταίο παιχνίδι του Κλοπ: «Δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς, θα είναι άθλια μέρα»

Δημήτρης Χούπης 20:57 - 03.04.2024

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μιλώντας για το τελευταίο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε ότι δεν είναι καλός στους αποχαιρετισμούς, ενώ τόνισε ότι εκείνη η μέρα θα είναι άθλια.

Η εποχή Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ φτάνει ολοένα και πιο κοντά στο τέλος της, αφού ο Γερμανός εδώ και μερικούς μήνες έχει κάνει γνωστό πως θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από την ομάδα. Παρόλο που έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ λοιπόν μιλώντας στο ITV αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τελευταία ημέρα του Κλοπ στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Ο Ολλανδός συγκεκριμένα, σχολίασε πως δεν είναι συναισθηματικός άνθρωπος, λέγοντας επίσης ότι δεν είναι και καλός στους αποχαιρετισμούς. Τόνισε δε πως η συγκεκριμένη μέρα αναμένεται να είναι αρκετά κακή.

«Δεν είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί. Θα είναι απαίσια εκείνη η μέρα. Ως αρχηγός μπορεί να μιλήσω λίγο, εκείνη η μέρα θα είναι χάλια. Θα είναι πιο εύκολο αν έχουμε πετύχει, αυτός είναι ο στόχος μας», ήταν τα λόγια του αρχηγού της Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» την περασμένη Κυριακή (31/3) επικράτησαν με ανατροπή 2-1 της Μπράιτον και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ, ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τους δεύτερους «κανονιέρηδες» και τρεις από την τρίτη ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις για την πώληση των μετοχών της ομάδας
PREMIER LEAGUE

13:02 - 03.04.2024

Ο πρόεδρος της Τότεναμ επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις για την πώληση των μετοχών της ομάδας

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, αποκάλυψε ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές και πρότεινε ότι η «απόλυτη προτεραιότητα» είναι η «επιτυχία εντός του γηπέδου».

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Πέμπτη (4/3), ενώ την Κυριακή (7/3) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την ίδια ώρα η Άρσεναλ έχει φαινομενικά εύκολο παιχνίδι σήμερα (3/4) κόντρα στη Λούτον στο Emirates και η Σίτι έχει πιο δύσκολο έργο, αφού κοντράρεται με την Άστον Βίλα στο Etihad.