«Περίπατος» της Φούλαμ που διέλυσε την Τότεναμ

«Περίπατος» της Φούλαμ που διέλυσε την Τότεναμ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:26 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 16.03.2024

Σε εξαιρετική βραδιά ήταν η Φούλαμ, η οποία στέρησε από την Τότεναμ ένα πολύτιμο τρίποντο με απίθανη «τριάρα» (3-0). Οι παίκτες του Σίλβα ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς, παίρνοντας την επικράτηση στο ματς της 29ης αγωνιστικής.

Πανηγυρική ήταν η νίκη της Φούλαμ κόντρα στην Τότεναμ, με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να επικρατεί εντός έδρας με 3-0. Με αυτόν τον τρόπο στέρησε από τους «σπερς» τη δυνατότητα να βρεθούν στην τετράδα - που οδηγεί στο Champions League - μετά την ήττα της Άστον Βίλα.

Το 1-0 έκανε ο Ροντρίγκο Μουνίθ, ο οποίος με θαυμάσιο σουτ στο 42' έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας. Μία φάση που μέτρησε με παρέμβαση VAR, το οποίο εξέταση για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ακολούθησε το 2-0 του Λούκιτς στο 49ο λεπτό, με τον ίδιο να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Τίμοθι Καστάνιε. Ακολούθησε το 3-0 με τον Μουνίθ, και πάλι, ο οποίος στο 61' πήρε ένα ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μέσα. Ο Παλίνια ήταν εκείνος που έκανε το 4-0 στο 64', εντούτοις το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε και οι «κότατζερς» πήραν τη νίκη με 3-0.

Λούτον - Νότιγχαμ 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Λονδίνο ανάμεσα στη Λούτον και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο ένας βαθμός δεν βόλεψε ιδιαίτερα κανέναν, αφού από τη μία η Λούτον παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και από την άλλη οι «κόκκινοι» βρίσκονται ναι μεν μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά μόλις στους τρεις βαθμούς διαφορά.

Το πρώτο μέρος είχε αρκετό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Η Λούτον απείλησε πρώτη με τον Μπάρκλεϊ, ενώ στη συνέχεια η Νότιγχαμ είχε σημαντικές στιγμές με τον Γκιμπς - Γουάιτ και τον Ορίγκι. Στο 34ο λεπτό η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο βρήκε το γκολ με τον Κρις Γουντ.

Ο Νεοζηλανδός μετά από σέντρα του Γκιμπς - Γουάιτ, ξέφυγε από τους αμυντικούς και με μια ωραία προβολή έκανε το 1-0 για τη Φόρεστ. Στη συνέχεια όμως η ομάδα του Λονδίνου βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο όμως ακυρώθηκε, αφού ο Μενγκί βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Στο δεύτερο μέρος η Νότιγχαμ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τη Λούτον, κρατώντας με σχετική ευκολία το προβάδισμα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90ο λεπτό με τον Μπέρι και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μπέρνλι - Μπρέντφορντ 3-1

Σημαντική νίκη επί της Μπρέντφορντ πήρε η Μπέρνλι που επικράτησε με 2-1 για την 29η αγωνιστική της Premier League. Με αυτή τη νίκη οι «κλάρετς» παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά μείωσαν τη διαφορά από τις θέσεις που βρίσκονται εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Η Μπέρνλι μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρεγκιλόν στον Βιτίνιο. Μάλιστα ο Ισπανός μπακ της Μπρέντφορντ δέχτηκε και την απευθείας κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Λάρσεν και έκανε το 1-0 για τους «κλάρετς». Στη συνέχεια οι «μέλισσες» είχε καλές στιγμές με τον Τόνεϊ και τον Γουισά, αλλά κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Εξαγριωμένοι οπαδοί λένε ότι η κλήρωση ήταν στημένη για να βρεθούν Χάαλαντ κι Εμπαπέ στον τελικό!
CHAMPIONS LEAGUE

13:56 - 15.03.2024

Εξαγριωμένοι οπαδοί λένε ότι η κλήρωση ήταν στημένη για να βρεθούν Χάαλαντ κι Εμπαπέ στον τελικό!

Οπαδοί είναι πεπεισμένοι ότι η κλήρωση του Champions League ήταν «στημένη», προκειμένου η ομάδα του Έρλινγκ Χάαλαντ, Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν του Κιλιάν Εμπαπέ να βρεθούν στον τελικό στο «Γουέμπλεϊ».

Στο δεύτερο μέρος η Μπέρνλι διατήρησε με ευκολία το προβάδισμα και στο 62ο λεπτό έκαναν δύο τα τέρματά της. Ο Οντομπέρ έδωσε μια κάθετη στον Φοφανά κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Βενσάν Κομπανί. Ο Αγιέρ στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: