Γαλλία - Δανία: Η «μάχη» για την πρώτη θέση
i

Ολιβιέ Ζιρού/ⒸIntime

Γαλλία - Δανία: Η «μάχη» για την πρώτη θέση

Γαλλία και Δανία θα κοντραριστούν σήμερα (26/11,18:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Μουντιάλ 2022. Πρώτοι με τρεις βαθμούς είναι οι «τρικολόρ», ένα βαθμό έχουν οι Σκανδιναβοί.

Γαλλία και Δανία θα μονομαχήσουν σήμερα (26/11,18:00) για την πρώτη θέση στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Μουντιάλ 2022. Το ματς θα διεξαχθεί στο στάδιο «974» στη Ντόχα. 

Την πρώτη αγωνιστική οι «τρικολόρ» έχοντας και πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκαν της Αυστραλίας (4-1) και βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου με 3 βαθμούς. Από την άλλη οι Σκανδιναβοί δεν επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά, που τους ήθελαν φαβορί της αναμέτρησης και έμειναν στο 0-0 με την Τυνησία. 

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί μέσα στους τελευταίους μήνες δύο φορές στο πλαίσιο του Nations League. Η Δανία επικράτησε της Γαλλίας δύο φορές, τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας!

Γαλλία: Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιορίς – Παβάρ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τ. Ερναντέζ – Τσουαμενί, Ραμπιό – Ντεμπελέ, Γκριζμάν, Εμπαπέ – Ζιρού.

Δανία: Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Σμάιχελ – Άντερσεν, Αντρέας Κρίστενσεν, Κιάερ – Ρ. Κρίστενσεν, Χόιμπεργκ, Έρικσεν, Μάελε – Σκοβ Όλσεν, Ντόλμπεργκ, Ντάμσγκαρντ.