Ο Ντεσάν μένει μέχρι και το Euro του 2024 στην εθνική Γαλλίας
i

Ντιντιέ Ντεσάν/©Intime

Ο Ντεσάν μένει μέχρι και το Euro του 2024 στην εθνική Γαλλίας

Κώστας Τόπας 14:30 - 11.12.2022

Τα ηνία της εθνικής Γαλλίας θα συνεχίσει να έχει ο Ντιντιέ Ντεσάν μέχρι το Euro 2024.

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Ντιντιέ Ντεσάν δίνει η γαλλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά την πρόκριση της εθνικής ομάδας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Parisien», Ντιντιέ Ντεσάν θα συνεχίσει στον πάγκο των «τρικολόρ» τους οποίους θα οδηγήσει μέχρι το Euro 2024.

Εως τώρα η Γαλλία με τον Ντεσάν στον πάγκο έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2018 και του Nations League το 2021, ενώ βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του προημιτελικού με την Αγγλία, ο ίδιος τόνισε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του:

 «Όλα στην ώρα τους. Είναι πολύ καλό να πετυχαίνεις τους στόχους που σου έχει θέσει ο πρόεδρος, είναι χαρούμενος και φαντάζομαι πολλοί άνθρωποι είναι χαρούμενοι στην Γαλλία, αλλά μου αρέσει να απολαμβάνω αυτό που έχουμε πετύχει και πάλι, αυτό είναι, να είμαστε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες τέσσερις ομάδες του κόσμου. Τώρα σκέφτομαι το παιχνίδι της Τετάρτης (14/12), τίποτα περισσότερο».