«Σύννεφα» για τον Κούρτιτς στη Ρουμανία: «Ούτε στην προπόνηση δεν ιδρώνει»

Γιάσμιν Κούρτιτς

i

© Intime

«Σύννεφα» για τον Κούρτιτς στη Ρουμανία: «Ούτε στην προπόνηση δεν ιδρώνει»

Αποδέκτης σκληρής κριτικής έχει γίνει ο Γιάσμιν Κούρτιτς, σε αυτό το πρώτο του διάστημα με τη φανέλα της Κραϊόβα.

Μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα περίμενε ο ίδιος.

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να καταγράψει τρεις συμμετοχές με τη φανέλα της Κραϊόβα, όμως σύμφωνα με μέσο της Ρουμανίας, το προπονητικό επιτελείο της ομάδας είναι δυσαρεστημένο από τη μέχρι τώρα παρουσία του. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι απογοητευμένοι από την απόδοση του Κούρτιτς και κυρίως από τη διάθεση που δείχνει στις προπονήσεις.

«Οι άνθρωποι της διοίκησης πίστευαν ότι οι Αλεξάντρου Μιτρίτσα και Γιάσμιν Κούρτιτς θα μετέτρεπαν την ομάδα τους σε ομάδα ικανή να κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά η απόδοση των σταρ δεν είναι τόσο καλή όσο υπολόγιζαν οι ηγέτες και οι οπαδοί πριν από την έναρξη της σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα, ενώ άνθρωποι της ομάδας αναφέρουν πως «ούτε στην προπόνηση δεν ιδρώνει».

Πριν λίγες ώρες, ο Σλοβένος μέσος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως οι επιπτώσεις του περσινού του τραυματισμού δεν έχουν εκλείψει ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Όταν ήρθε η ώρα να ψάξω για την επόμενη μου ομάδα, το σημαντικότερο που έλαβα υπόψιν ήταν να μπορέσω να επιστρέψω στο γήπεδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μέχρι στιγμής έχω εκπλαγεί ευχάριστα από το επίπεδο στη Ρουμανία. Έχει ένα δυνατό πρωτάθλημα, με καλά οργανωμένες ομάδας.

Όταν έφτασα στη χώρα συμφώνησα με τον προπονητή για τον ρυθμό με τον οποίο θα πρέπει να «μπω» στην ομάδα, να παίρνω όλο και περισσότερα λεπτά σε κάθε αγώνα.

Οι επιπτώσεις του τραυματισμού μου είναι ακόμα αισθητές, αλλά πλέον είμαι πίσω στο γήπεδο. Αυτό με κάνει χαρούμενο, αλλά τώρα πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά».

Να θυμίσουμε, ο Γιάσμιν Κούρτιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και MVP για τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του σεζόν με τα «ασπρόμαυρα» ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Τον περασμένο Μάιο, ο Σλοβένος άνοιξε τον χορό των αποχωρήσεων, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να υπογραμμίζει μέσω ανακοίνωσης πως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα ανανεωθεί.

Ο Μπερμπάτοφ στο Sportal για τον Ντεσπόντοφ: «Ετοιμος για επιτυχίες στον ΠΑΟΚ»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

09:55 - 07.09.2023

Ο Μπερμπάτοφ στο Sportal για τον Ντεσπόντοφ: «Ετοιμος για επιτυχίες στον ΠΑΟΚ»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ στο καλοκαιρινό παζάρι κι αποκτήθηκε για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου. Κατάλληλος για να μιλήσει για τον 26χρονο εξτρέμ δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον συμπατριώτη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος μέσω του Sportal, εξέφρασε τη δική του άποψη για τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό των «ασπρόμαυρων».

Ασφαλώς οι δύο πλευρές περίμεναν έναν διαφορετικό τέλος, αλλά από τη στιγμή που ο σύλλογος δεν έμπαινε στη διαδικασία ανανέωσης, όπως επιθυμούσε από το περασμένο καλοκαίρι ο παίκτης, τα πράγματα πήραν μία περίεργη τροπή. Η πρώτη σεζόν του διεθνούς Σλοβένου χαφ ήταν εντυπωσιακή με 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά, με τον ΠΑΟΚ ο Κούρτιτς σε δύο χρόνια κατέγραψε 63 συμμετοχές, 21 γκολ και 4 ασίστ.