Τρολάρουν οι Άγγλοι τον Κλοπ που είδε κίτρινη και τραυματίστηκε: «Ο πανηγυρισμός μου ήταν περιττός» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

Γιούργκεν Κλοπ/PrtScr

Τρολάρουν οι Άγγλοι τον Κλοπ που είδε κίτρινη και τραυματίστηκε: «Ο πανηγυρισμός μου ήταν περιττός» (vid)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 09:29 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ έτρεξε μετά το 4-3 του Ντιόγκο Ζότα στον τέταρτο διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί, με αποτέλεσμα να πάθει τράβηγμα.

Η Λίβερπουλ πήγε να «αυτοκτονήσει» μέσα στο Άνφιλντ κόντρα στην Τότεναμ, καθώς από 3-0 που ήταν το σκορ υπέρ της στο 15', κατάφερε να δεχθεί τρία γκολ και να χάσει ένα πολύτιμο τρίποντο. Για καλή της τύχη όμως μια λάθος πάσα του Λούκας Μόουρα ένα λεπτό μετά την ισοφάριση από τον Ριτσάρλισον, έδωσε την ευκαιρία στον Ντιόγκο Ζότα να διαμορφώσει το τελικό 4-3 σε μια ασύλληπτη ματσάρα. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ που είδε την ομάδα του να χαλαρώνει μετά το 3-0, στο γκολ του Ζότα έτρεξε προς τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, Τζον Μπρουκς, για να κάνει ενστάσεις. 

Με την ένταση που έβαλε ο Κλοπ στο τρέξιμό του, προκλήθηκε μυϊκός τραυματισμός κι ο Γερμανός τεχνικός άρχισε να κουτσαίνει όπως επέστρεφε προς τον πάγκο της ομάδας του.

Γιούργκεν Κλοπ: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο χαρούμενος για τις δυσκολίες της Τσέλσι»
PREMIER LEAGUE

14:45 - 30.04.2023

Γιούργκεν Κλοπ: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο χαρούμενος για τις δυσκολίες της Τσέλσι»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σχολίασε τις δαπανηρές μεταγραφές της Τσέλσι τη φετινή σεζόν και εξέφρασε τη χαρά του για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι «μπλε».

Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε στο τέλος του ματς για τον πανηγυρισμό του αλλά και την διαιτησία του Πολ Τίρνεϊ που με βάση τον Κλοπ, είναι πάντα ενάντια των «κόκκινων».

«Έχουμε την ιστορία μας με τον Τίρνεϊ. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει εναντίον μας. Είπε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Πώς με κοιτάζει, δεν το καταλαβαίνω. Στην Αγγλία κανείς δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσει αυτές τις καταστάσεις, είναι πραγματικά δύσκολο να το καταλάβεις. Αυτό που μου είπε όταν μου έδωσε την κίτρινη κάρτα δεν είναι εντάξει. Δεν θα πω τίποτα. Οι διαιτητές δεν λένε αυτό που λέγεται, οπότε δεν το κάνω κι εγώ.

«Ο πανηγυρισμός μου ήταν περιττός, κάτι που είναι δίκαιο. Δεν είναι εντάξει, δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό, είμαστε πρότυπα, αλλά πρώτα και πάνω απ' όλα ανθρώπινα όντα. Δεν είπα τίποτα στον τέταρτο διαιτητή, αλλά γύρισα προς το μέρος του για να πανηγυρίσω. Πήρα κίτρινη κάρτα, αλλά νομίζω ότι πίστευε ότι έπρεπε να είχα διαφορετική τιμωρία».