Γκάρι Νέβιλ: «Κάποιες ιταλικές ομάδες δεν ήταν καθαρές»

Γκάρι Νέβιλ

i

©PrtScr

Γκάρι Νέβιλ: «Κάποιες ιταλικές ομάδες δεν ήταν καθαρές»

Στέλιος Βαρδάκης • 12:49 - 08.02.2024

Μιλώντας στην εκπομπή του, «The Overlap», ο Γκάρι Νέβιλ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι κάποιες ιταλικές ομάδες δεν ήταν «καθαρές» όσον αφορά το κομμάτι του ντόπινγκ.

Αιχμές κατά των ιταλικών ομάδων άφησε ο Γκάρι Νέβιλ στην εκπομπή «The Overlap» που παρουσιάζει. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε ότι πολλές από τις ομάδες τις οποίες αντιμετώπισε στα μέσα της δεκαετίας του 2000 δεν ήταν «καθαρές», πιστεύοντας ότι έκαναν χρήση ντόπινγκ.

«Υπάρχει κάτι που είναι κολλημένο στο μυαλό μου και δεν θα το αναλύσω πολύ για λόγους νομιμότητας. Πιστεύω ότι μερικές ομάδες που παίξαμε με τον Ράιν Γκιγκς στα μέσα της δεκαετίας των 00s δεν ήταν "καθαρές". Το σκεφτόμασταν εκείνη την περίοδο», ήταν τα λόγια του Νέβιλ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να κατηγορήσεις ανθρώπους, αλλά αν γυρίσουμε πίσω και δούμε τι συνέβη στην ποδηλασία, σε άλλα αθλήματα και με τους γιατρούς, σκέφτεσαι "κάτσε μια στιγμή τί γίνεται"; Εννοώ ότι ήμασταν προπονημένοι, δεν πίναμε και καταλάβαινες ότι κάτι δεν είναι σωστό εδώ. Και πιστεύω ότι και άλλοι είχαν την ίδια άποψη με εμάς στα μέσα του 2000».

Ζοάο Φέλιξ ο εκλεκτός της Λίβερπουλ αν φύγει ο Σαλάχ
PREMIER LEAGUE

11:45 - 28.08.2023

Ζοάο Φέλιξ ο εκλεκτός της Λίβερπουλ αν φύγει ο Σαλάχ

Το «σύννεφο» που αιωρείται πάνω από το πρόσωπο του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ σχετικά με το μέλλον του στην Αγγλία καλά κρατεί, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, να αναζητά ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν τον Αιγύπτιο αστέρα σε περίπτωση που αποχωρήσει.

Μαζί του συμφώνησαν οι Τζέιμι Κάραγχερ και Ρόι Κιν με τον Ιρλανδό μάλιστα να παίρνει το λόγο και αναφέρει ότι οι παίκτες των ιταλικών ομάδων είχαν πάντα περισσότερες αντοχές μετά το τέλος κάθε αγώνα.

«Είχε τελειώσει το παιχνίδι και ήμουν πραγματικά καταπονημένος και κουρασμένος και οι παίκτες μερικών ιταλικών ομάδων ήταν σαν να μην είχαν παίξει καν ματς», τα λεγόμενα του Κιν.