Γκονζάλο Ράμος: «Ο Ρονάλντο μου μίλησε. Πήγε πολύ καλά»
i

Ράμος/©Intime

Γκονζάλο Ράμος: «Ο Ρονάλντο μου μίλησε. Πήγε πολύ καλά»

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:01 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Οι δηλώσεις του νέου «ήρωα» της Πορτογαλίας, που πήρε τη θέση του Ρονάλντο στην ενδεκάδα.

Είναι ο παίκτης που επισκίασε το αστέρι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία, οδηγώντας με χατ-τρικ την ομάδα του στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι συμπατριώτες του βρήκαν το νέο ήρωα, ελπίζοντας ότι μπορεί να οδηγήσει την εθνική ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου. Ο ίδιος εμφανίστηκε πολύ προσγειωμένος μετά την εκπληκτική του εμφάνιση: «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι». Στη συνέχεια δέχθηκε ερώτηση για το αν θα ξεκινήσει βασικός στο επόμενο παιχνίδι με το Μαρόκο: «Αυτά είναι θέματα που δεν είναι για μένα. Πρέπει να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ και μετά θα δούμε».

Αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο μίλησε σε μένα, όπως και σε όλους. Πήγε πολύ καλά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πάντα πρότυπο, είναι είδωλο για πολλούς. Μου αρέσουν επίσης ο Λεβαντόβσκι και ο Ιμπραΐμοβιτς».

Του ζητήθηκε να επιλέξει ένα τραγούδι. Να το συνδυάσει με την εμφάνιση του και την πρόκριση της εθνικής Πορτογαλίας: «Έχω ένα αγαπημένο τραγούδι, αλλά αυτό το τραγούδι έχει άσχημα λόγια, ίσως είναι καλύτερα να μην το αναφέρω... Πρέπει να διαλέξω άλλο; Οπότε... η μουσική που βάζουν όταν σκοράρουμε είναι καλή, μπορεί να συνεχιστεί έτσι», είπε γελώντας. 

Η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον ξεκινήσει βασικό στο ματς με την Ελβετία εξέπληξε αρχικά τον ίδιο: «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν σκέφτηκα να κάνω το ντεμπούτο μου ως βασικός σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και να πετύχω τρία γκολ. Πρέπει να σκεφτόμαστε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προετοιμαστούμε για το ματς με το Μαρόκο. Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Θα τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι».