Προβληματισμένος με την εικόνα των παικτών του ο Γκουαρδιόλα: «Έχουμε πρόβλημα, είμαστε κουρασμένοι»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Προβληματισμένος με την εικόνα των παικτών του ο Γκουαρδιόλα: «Έχουμε πρόβλημα, είμαστε κουρασμένοι»

Δημήτρης Χούπης 18:30 - 12.04.2024

Αρκετά προβληματισμένος φαίνεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τους τραυματισμούς και την εικόνα των παικτών του, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο είναι κουρασμένοι.

Η Premier League μπαίνει στην τελευταία ευθεία, αφού μένουν κάτι λιγότερο από δέκα αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί. Στη μάχη του τίτλου γίνεται χαμός αφού η Άρσεναλ είναι πρώτη σε ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι ακολουθεί με ένα βαθμό διαφορά και από τις δύο. Ενόψει της... τελικής ευθείας λοιπόν ο προπονητής των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται αρκετά προβληματισμένος.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δει μέχρι στιγμής τον Κάιλ Γουόκερ και τον Νέιθαν Άκε να είναι εκτός με μυϊκούς τραυματισμούς, ενώ στο παιχνίδι της Τρίτης (9/4) με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φιλ Φόντεν είχε επίσης έναν μικροτραυματισμό. Κάπως έτσι ο 53χρονος προπονητής φαίνεται λίγο προβληματισμένος με την εικόνα των παικτών του, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο είναι κουρασμένοι.

Το απίστευτο ποσό που κέρδισε μέσα σε 14' ο Αγουέρο μετά το στοίχημα που έπαιξε στο Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι
CHAMPIONS LEAGUE

10:54 - 10.04.2024

Το απίστευτο ποσό που κέρδισε μέσα σε 14' ο Αγουέρο μετά το στοίχημα που έπαιξε στο Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι

Ο Σέρχιο Αγουέρο κέρδισε ένα απίστευτο ποσό μετά το γεγονός ότι τοποθέτησε ένα στοίχημα στον αγώνα Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι και επαληθεύτηκε μέσα σε 14 λεπτά!

«Με τους τραυματισμούς στην άμυνα, έχουμε μεγάλο πρόβλημα σε αυτή τη θέση. Δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε», ήταν τα λόγια του στην αρχή. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Ρόδρι, ο οποίος είναι στο όριο να συμπληρώσει κάρτες, αφού αν πάρει ακόμα μία απέναντι στη Λούτον, τότε θα μείνει εκτός για έναν αγώνα. Ωστόσο ο Ισπανός χαφ είναι κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα του Λονδίνου, παρά τον κίνδυνο της τιμωρίας.

Εκτός αυτού, έχει παραδεχτεί και ο ίδιος πως έχει ανάγκη από ξεκούραση. «Ο Ρόδρι είναι πολύ σημαντικός για εμάς, θα δούμε πως θα τον χειριστούμε», ήταν τα λόγια του Γκουαρδιόλα, ενώ ο μέσος της Σίτι μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε, «Έχω ανάγκη από ξεκούραση».

Ο Ρόδρι υπενθυμίζεται ότι έχει ένα σπουδαίο ρεκόρ με τους «πολίτες» αφού σε όσα παιχνίδια έχει παίξει, η ομάδα του δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε κανένα από αυτά. Ενώ σε όσα έχει λείψει, η Σίτι έχει χάσει βαθμούς.