Η «ιπποτική» κίνηση του Γκουαρντιόλα στον Σον μετά την μεγάλη χαμένη ευκαιρία (vid)

Σον & Πεπ Γκουαρντιόλα

Η «ιπποτική» κίνηση του Γκουαρντιόλα στον Σον μετά την μεγάλη χαμένη ευκαιρία (vid)

Κώστας Τόπας 15:17 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 29.05.2024

Μετά την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σον και το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα έσπευσε να παρηγορήσει τον μεσοεπιθετικό της Τότεναμ.

Η νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κόντρα στην Τότεναμ ήταν απαραίτητη, δεδομένου ότι η ισοπαλία θα κρατούσε την Άρσεναλ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, και ο τίτλος της Premier League θα κρινόταν πραγματικά στην τελευταία αγωνιστική.

Πράγματι, η ισοπαλία έμοιαζε με πιθανό σενάριο στο 86ο λεπτό, όταν ο Μανουέλ Ακάντζι έχασε την κατοχή της μπάλας, επιτρέποντας στον Σον να βγει σε τετ-α-τετ με τον Στέφαν Ορτέγκα, ο οποίος νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Έντερσον που τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Η τεράστια ευκαιρία του Σον έκανε τον Γκουαρντιόλα να ξαπλώσει από αγωνία στο χορτάρι (vid)
PREMIER LEAGUE

08:03 - 15.05.2024

Η τεράστια ευκαιρία του Σον έκανε τον Γκουαρντιόλα να ξαπλώσει από αγωνία στο χορτάρι (vid)

Ο Σον έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για την Τότεναμ, λίγο πριν το φινάλε στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, που έκανε ακόμα και τον Πεπ Γκουαρντιόλα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο από την αγωνία.

Οι καρδιές των φίλων της Σίτι, της Τότεναμ και φυσικά της Άρσεναλ... σταμάτησαν για μια στιγμή από αγωνία. Ωστόσο, ο Σον νικήθηκε από τον κίπερ των Πολιτών και δεδομένου ότι η αστοχία εμπόδισε τα «σπιρούνια» από την ισοφάριση που θα μπορούσε να είχε στείλει την Άρσεναλ ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο, οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» δεν μπορούσαν να πιστέψουν την μεγάλη ευκαιρία που σπατάλησε ο Σον.

Η πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σον Χιουνγκ-Μιν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, έκανε τον Πεπ Γκουαρντιόλα να σωριαστεί στο χορτάρι, μη μπορώντας να δει την ομάδα του να δέχεται γκολ σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο του ματς.

Και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι εντοπίστηκε να μιλάει στον μεσοεπιθετικό της Τότεναμ, σε ένα ευχάριστο κλίμα. Μάλιστα, ο Γκουαρντιόλα φαινόταν να παρηγορεί έναν φανερά απογοητευμένο Σον, ο οποίος ίσως έχασε μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς.

Η ήττα της Τότεναμ επιβεβαίωσε τη θέση της Άστον Βίλα στο Champions League της επόμενης σεζόν στη θέση της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου.