Θα φύγει από τη Σίτι; Ο Γκουαρντιόλα απαντά στο μεγάλο ερώτημα (vid)

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

© PrtScr

Θα φύγει από τη Σίτι; Ο Γκουαρντιόλα απαντά στο μεγάλο ερώτημα (vid)

Κώστας Τόπας 08:45 - 08.03.2024

Αφού προκρίθηκε στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Champions League, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αξιολόγησε όσα έχει πετύχει με τη Μάντσεστερ Σίτι και μίλησε και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στη μάχη για όλους τους τίτλους για μια ακόμη σεζόν . Μετά την κατάκτηση του περίφημου τρεμπλ πέρυσι, η ομάδα με επικεφαλής τον Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται σε πλήρη μάχη για την Premier Legaue, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας αλλά και στα προημιτελικά του Champions League, αφού νίκησε με ηχηρό τρόπο (3-1) την Κοπεγχάγη.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε ξεκάθαρα για τη δυσκολία να φτάσει ξανά στα προημιτελικά και για το μέλλον του. «Είναι ένα διαμάντι, με κάνει πολύ χαρούμενο», είπε ο προπονητής στο TNT Sports Brasil σχετικά με τη μετάβαση στον επόμενο γύρο για άλλη μια χρονιά.

«Είναι η έβδομη συνεχόμενη φορά που προκριθήκατε στους προημιτελικούς. Πιστεύετε ότι ο κόσμος θα καταλάβει το μέγεθος αυτού όταν φύγετε;» ρώτησε αργότερα ο δημοσιογράφος. «Δεν θέλω να φύγω!» απάντησε ο Γκουαρντιόλα , έκπληκτος από την ερώτηση ενώ χαμογέλασε

Ο Καταλανός προπονητής ερωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να προπονήσει εθνική ομάδα στο μέλλον. «Επειδή κάποιος έχει ένα όνειρο ή μια επιθυμία δεν σημαίνει ότι θα συμβεί. Αν συμβεί καλά και αν δεν συμβεί επίσης», εξήγησε ο προπονητής των Πολιτών.

«Όταν έφτασα δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε έτσι στην Ευρώπη τόσο συχνά και τώρα είμαστε», ανέλυσε ο Γκουαρντιόλα. «Ο κόσμος θα πει ότι είναι εύκολο, λόγω των χρημάτων... Πολλές ομάδες το κάνουν και δεν το παίρνουν», κατέληξε.