Επικό σχόλιο Γκουαρντιόλα για Εμπαπέ: «Νομίζω ότι είναι αρκετά καλός, έχει μέλλον» (vid)

Επικό σχόλιο Γκουαρντιόλα για Εμπαπέ: «Νομίζω ότι είναι αρκετά καλός, έχει μέλλον» (vid)

Κώστας Τόπας 15:12 - 19.02.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κλήθηκε να μιλήσει για τις φήμες που ήθελαν το περιβάλλον του Κιλιάν Εμπαπέ να έχει συνομιλίες με την Μάντσεστερ Σίτι.

Δημοσιεύματα που προέκυψαν από την Ισπανία το Σαββατοκύριακο συνέδεσαν τους πρωταθλητές της Premier League με ανεπίσημες συνομιλίες με το περιβάλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στο Μάντσεστερ, αφού την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι θα έφευγε από τη γαλλική πρωτεύουσα με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Εμπαπέ πάντως έχει ενημερώσει την Παρί Σεν Ζερμέν για τις προθέσεις του, πυροδοτώντας φρενίτιδα στα Μέσα ενημέρωσης γύρω από το μέλλον του και ιδιαίτερα το μεταγραφικό ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τη Σίτι να είναι στενά δεμένη με τον παίκτη. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα Μέσα ενημέρωσης εκμεταλλεύτηκαν την πρώτη ευκαιρία για να ρωτήσουν τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα σχετικά με αναφορές, αλλά αντίθετα ζήτησαν την ετυμηγορία του για τον Κιλιάν Εμπαπέ ως παίκτη, στην οποία απάντησε με υψηλούς επαίνους.

«Νομίζω ότι είναι πολύ καλός», είπε αστειευόμενος ο Πεπ Γκουαρδιόλα. «Έχει μέλλον», συνέχισε. Δεν θα αποτελεί έκπληξη για πολλούς να δουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα να μην δίνει σημασία στο θέμα των μεταγραφικών φημών γύρω από τον Γάλλο διεθνή επιθετικός, δεδομένης της προσέγγισής του σε προηγούμενες ερωτήσεις σχετικά με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους της Μάντσεστερ Σίτι.

Η «βόμβα» έσκασε: Ο Εμπαπέ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ!
LA LIGA

08:42 - 19.02.2024

Η «βόμβα» έσκασε: Ο Εμπαπέ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Marca» ο Κιλιάν Εμπαπέ έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με την Ρεάλ και την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική παρουσίασή του στο ολοκαίνουριο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι είχε κλειστά τα χαρτιά του καθ' όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής ιστορίας του Έρλινγκ Χάαλαντ το 2021 και το 2022 και σχολίασε το θέμα για τον Νορβηγό, μόνο όταν ανακοινώθηκε επίσημα ότι είχε επιτευχθεί συμφωνία.