Γκουγκουλιάς: «Ο Παναιτωλικός δεν θα έρθει για να χάσει, η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος»
i

©intime

Γκουγκουλιάς: «Ο Παναιτωλικός δεν θα έρθει για να χάσει, η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος»

Αλέξης Σαββόπουλος 15:00 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 05.03.2024

Ο τιμ μάνατζερ του Άρη σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό, το κλίμα στα αποδυτήρια και τη δίψα του κόσμου.

Ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε για τον αυριανό επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό και αρχικά αποκάλυψε τι είναι αυτό που είπε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια: «Η ομάδα είναι καλά... Το περιμένουμε εδώ και καιρό. Έχουμε το 1-0 στο Αγρίνιο αλλά αύριο είναι ένα διαφορετικό ματς. Έχω πει στους παίκτες να το ξεχάσουμε και να μπούμε δυνατά και να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό».

Παραδέχτηκε ότι είναι λογικό να υπάρχει μια πίεση λέγοντας: «Όταν παίζεις στον Άρη είναι μεγάλη η πίεση και έχεις πολύ περισσότερη αύριο. Η νίκη είναι μονόδρομος. Οι παίκτες ξέρουν ότι στις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση. Είμαστε εδώ για να τη διαχειριστούμε όλοι μαζί».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα play offs και την πρεμιέρα τους με τον ΠΑΟΚ, το απέφυγε τονίζοντας ότι: «Είναι νωρίς ακόμα. Πρώτα έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας. Ο Παναιτωλικός δεν θα έρθει για να χάσει. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να γεμίσει το γήπεδο, να είναι... καυτό και να καταλάβουν οι αντίπαλοι ότι θα φύγουν ηττημένοι».

10000000_6998865143556993_7203625781580141745_n

Τέλος αναφερόμενος στην δίψα του κόσμου για το τρόπαιο δεν… μάσησε τα λόγια του: «Αυτός ο κόσμος αξίζει έναν τίτλο. Είναι ο στόχος μας και το έχουμε περάσει στους παίκτες. Κάθε μέρα προσπαθώ να δώσω στους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και τι λαό έχει κατεβάσει το 2010 στον τελικό. Και φυσικά ότι αν ο τελικός γίνει με κόσμο, θα γραφτεί ξανά ιστορία. Οι Έλληνες το ξέρουν και το καταλαβαίνουν πλέον και οι ξένοι που βρίσκονται για πρώτη χρονιά στην ομάδα».