Η αποθεωτική ερώτηση της δημοσιογράφου που έκανε τον Μέσι να... κοκκινίσει
i

Μέσι/©Intime

Η αποθεωτική ερώτηση της δημοσιογράφου που έκανε τον Μέσι να... κοκκινίσει

Ανδρέας Σερεβέτας • 09:04 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η αμηχανία και η ικανοποίηση του Μέσι στα συγκινητικά λόγια της δημοσιογράφου μετά την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό.

Ο Μέσι είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσει τους Κροάτες και να οδηγήσει την Αργεντινή στον τελικό του φετινού Μουντιάλ. Σίγουρα όμως δεν ήταν προετοιμασμένος γι' αυτό που θα ακολουθούσε. Ο σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε» συγκινήθηκε από την τοποθέτηση μιας δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια συνέντευξης που της παραχώρησε λίγα λεπτά μετά την λήξη του ημιτελικού.  

Η δημοσιογράφος βασικά δεν έκανε ερώτηση. Έκανε μια αποθεωτική τοποθέτηση, ευχαριστώντας τον για όσα έχει προσφέρει στην Εθνική του ομάδα. Φανερά συγκινημένη και η ίδια του είπε τα εξής: 

«Το τελευταίο πράγμα που θα σου πω δεν είναι μία ερώτηση. Απλά θέλω να σου πω ότι έρχεται ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρόλο που όλοι θέλουμε να τον κερδίσουμε, θέλω να σου πω ότι πέρα ​​από το αποτέλεσμα είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει. Έχεις αγγίξει κάθε Αργεντινό, είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει τη φανέλα σου, είτε είναι η αυθεντική, είτε η ψεύτικη. Πραγματικά σημάδεψες τη ζωή όλων και αυτό είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε παγκόσμιο κύπελλο και κανείς δεν θα σου το πάρει. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις μεγαλύτερες στιγμές ευτυχίας που έκανες τόσους πολλούς ανθρώπους να ζήσουν και ελπίζω να το κρατήσεις στην καρδιά σου γιατί νομίζω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε παγκόσμιο κύπελλο και το έχεις ήδη. Ευχαριστώ αρχηγέ...».