Ηγέτης Μόντριτς: Πως άλλαξε τη ζωή του Λιβάκοβιτς (vid)
i

Λούκα Μόντριτς/ ©Intime

Ηγέτης Μόντριτς: Πως άλλαξε τη ζωή του Λιβάκοβιτς (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:28 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 13.12.2022

Ο Κροάτης μέσος δεν είναι μόνο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά και άνθρωπος.

Ο Λούκα Μόντριτς είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο Κροάτης μέσος έχει γράψει ιστορία τόσο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με το εθνόσημο της χώρας του. 

Ο αρχηγός της «Χρβάτσκα» δεν είναι όμως μόνο σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και πραγματικός ηγέτης. Το αποδεικνύουν άλλωστε οι πράξεις του. Μερικές μέρες πριν ο 37χρονος μέσος την ώρα που οι Κροάτες πανηγύριζαν την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ, εκείνος έσπευσε να παρηγορήσει τον Ροντρίγκο τόσο για το χαμένο πέναλτι όσο και για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από τη διοργάνωση

Ο Λούκα Μόντριτς πέρα από το συμπαραστέκεται στους αντιπάλους του, στηρίζει και εμψυχώνει και τους συμπαίκτες του. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο Κροάτης μέσος μιλά στον συμπαίκτη του Ντομινίκ Λιβάκοβιτς και τον τονώνει ψυχολογικά. Ένας από τους λόγους που ο 27χρονος τερματοφύλακας «πετάει» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. 

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Μόντριτς του είπε: «Όλοι κάνουν λάθη. Νομίζω ότι το πρόβλημά σου είναι πως φοβάσαι να κάνεις λάθη. Ποιος δεν κάνει λάθη; Πες μου έναν άνθρωπο. Δεν έφτασα εδώ με τον φόβο. Αυτό κάνει τα πράγματα χειρότερα. Κοίτα, είσαι σπουδαίος τερματοφύλακας. Το ξέρεις, έτσι;».