Η Τότεναμ προσπαθεί να κλείσει τον Ντράγκουσιν

Ο Ράντου Ντράγκουσιν

i

© PS Youtube

Η Τότεναμ προσπαθεί να κλείσει τον Ντράγκουσιν

Η Τότεναμ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ράντου Ντράγκουσιν και απομένει να πει το «ναι» η Τζένοα για τη μεταγραφή του Ρουμάνου αμυντικού.

Xωρίς τους Φαν ντε Βεν και Ρομέρο, η άμυνα της Τότεναμ μοιάζει να αντιμετωπίζει αρκετά ανασταλτικά προβλήματα. Κάπως έτσι, ο σύλλογος του Λονδίνου βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ μπακ.

Η χρήση των Ντέιβις, Έμερσον και Ντάιερ φαίνεται κόστισε στην ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, καθώς σε 11 αγώνες έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο σε έναν.

Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου ήταν ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό, η περίπτωση του όμως δεν προχώρησε και έτσι το κλαμπ αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Ράντου Ντράγκουσιν. Όλα δείχνουν, μάλιστα, πως θα υπάρξει συμφωνία, αφού όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «Σπερς» είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης. 

Ο γεννημένος το 2002 κεντρικός αμυντικός εντυπωσιάζει στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Τζένοα. Μαζί της έχει καταγράψει φέτος 18 συμμετοχές στη Serie A όλες ως βασικός, ενώ μετράει δύο γκολ και μία ασίστ. Τελευταίο τέρμα αυτό που έκρινε την ισοπαλία με την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος Ίντερ.

Η διοίκηση της Τότεναμ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον 21χρονο Ρουμάνο και απομένει η συμφωνία με την ομάδα της Γένοβας. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι καθημερινές και σύντομα αναμένεται η θετική έκβαση της υπόθεσης.