Αυτό είναι το βίντεο με το ξέσπασμα Ιωαννίδη: «Έλα εδώ πες το, μην έρθω εγώ εκεί»

Φώτης Ιωαννίδης

i

PrtScr

Αυτό είναι το βίντεο με το ξέσπασμα Ιωαννίδη: «Έλα εδώ πες το, μην έρθω εγώ εκεί»

Sportal newsroom 08:53 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 15.05.2024

Εντονο διάλογο είχε ο Φώτης Ιωαννίδης με οπαδό του Παναθηναϊκού στο πάρκινγκ της Λεωφόρου, μετά την ήττα των «πρασίνων» με 1-0 από τον Άρη.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε αποδοκιμασίες, μετά την ήττα από τον Άρη με 1-0 στη Λεωφόρο. Ο Τερίμ έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι με δυσκολία, ο Τζούριτσιτς άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του και ήρθε κι ένα φραστικό επεισόδιο που είχε ο Φώτης Ιωαννίδης με οπαδό έξω από τη Λεωφόρο, για να ολοκληρωθεί μία δύσκολη βραδιά για τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής φορ τα άκουσε από φίλαθλο του Παναθηναϊκού και ξέσπασε. «Εγώ δεν τιμώ το τριφύλλι;» αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων. Εκτός από αυτά είπε και διάφορα γαλλικά ο Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με όσα είχαν γίνει προηγουμένως.

Λίγο νωρίτερα, ο Φατίχ Τερίμ στάθηκε στην αντίδραση του κόσμου που τον αποδοκίμασε έντονα για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

«Βέβαια έχουν δίκιο. Βγήκα μετά την λήξη του αγώνα και τα πήρα όλα εγώ πάνω μου. Πρώτη φορά βίωσα κάτι τέτοιο. Ειδικά όταν χάνεις και στο ημίχρονο παίρνεις αυτό που θέλεις από το άλλο ματς και δεν μπορείς να κάνεις εσύ την δουλειά σου, είναι λογικό να συμβεί αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Φίλιπ Τζούριτσιτς μετά το ματς με τον Άρη δήλωσε ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση κι ότι αν δεν τον θέλουν είναι ανοιχτός στο ν’ αποχωρήσει.

Ό,τι έχτιζε 2,5 χρόνια ο Ιβάν, το γκρέμισε σε τέσσερις μήνες ο Τερίμ

Ό,τι έχτιζε 2,5 χρόνια ο Ιβάν, το γκρέμισε σε τέσσερις μήνες ο Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε το πρωτάθλημα ούτε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ούτε απόψε στη Λεωφόρο. Το έχασε τα Χριστούγεννα του 2023 όταν αποφάσισε να πάει κόντρα στο ποδόσφαιρο με αυτόν που έδιωξε και με αυτόν που έφερε. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

«Έχω ενημερώσει τον σύλλογο ότι θέλω να μιλήσουμε μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Θα είμαι ειλικρινής. Εάν έχουν κάτι μαζί μου και θεωρούν ότι δεν μπορώ να προσφέρω την επόμενη σεζόν, τότε θα προσπαθήσω να βρω μία άλλη λύση. Παρόλα αυτά, εγώ θα πω ότι δεν ήρθα εδώ για τα λεφτά, ήρθα για να στεφθώ πρωταθλητής. Έχω συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και θέλω να μείνω, όμως θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός βγήκε εκτός από την κούρσα του τίτλου, καθώς πρέπει να γίνουν απίστευτα θαύματα, για να μπορέσουν οι «πράσινοι» να τερματίσουν πρώτοι πλέον. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Λαμίας με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε κι αυτός... ζωντανός.

Η ΑΕΚ παραμένει στην κορυφή με 75 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ δεύτερος με 71 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός τρίτος με 71 βαθμούς και ο Ολυμπιακός τέταρτος με 70 βαθμούς. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι Θεσσαλονικείς και «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα ματς λιγότερο.