Οι ευχές του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη: «Πρόεδρε, ευχόμαστε η ομάδα να σε κάνει όλο και πιο περήφανο!»

Ιβάν Σαββίδης

i

© intime

Οι ευχές του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη: «Πρόεδρε, ευχόμαστε η ομάδα να σε κάνει όλο και πιο περήφανο!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:28 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 27.03.2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον Ιβάν Σαββίδη και μέσω των social media ευχήθηκε για τα γενέθλιά του με ένα όμορφο μήνυμα.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα (27/3) για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 65 χρόνια ζωής!

Μέσα από τα social media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να ευχηθεί στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά στον Πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη!

Ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε την ομάδα, που έδωσε όραμα και κατέκτησε κορυφές με τα ασπρόμαυρα, πήρε στις πλάτες του τα χρέη αλλά και τα βέλη των εχθρών του Συλλόγου, έχει τις ειλικρινείς ευχές μας για υγεία, ευτυχία, όρεξη και δύναμη για ακόμη σπουδαιότερα επιτεύγματα στην ζωή του. Πρόεδρε, ευχόμαστε η ομάδα να σε κάνει όλο και πιο περήφανο! Χρόνια πολλά!».

Συνεχίζει την προετοιμασία ο ΠΑΟΚ ενόψει Λεωφόρου - Ξανά ατομικό για Μπάμπα

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού κινούνται άπαντες στον ΠΑΟΚ, με το ντέρμπι της Λεωφόρου για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League να είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (31/3).

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς της Λεωφόρου, με τον Ράχμαν Μπάμπα να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Από την άλλη, ο ο Γουίλιαμ Τρόστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία.

Το χθεσινό πρόγραμμα (26/3) περιελάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση και την τακτική. Η προπόνηση ξεκίνησε με παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στην αμυντική συμπεριφορά, στο transition και στην ανάπτυξη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Εν αναμονή της επιστροφής των διεθνών, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Την Τρίτη (26.03) το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση και την τακτική. Η προπόνηση ξεκίνησε με παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στην αμυντική συμπεριφορά, στο transition και στην ανάπτυξη.

Στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες κι έπαιξαν τουρνουά σε υψηλό τέμπο.Ο Μπάμπα δούλεψε ατομικά στο γήπεδο και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία.

Την Τετάρτη (27.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».