Ο Καρβαχάλ δέχεται κατηγορίες για παρενόχληση σε σερβιτόρα

Ντάνι Καρβαχάλ

i

PrtScr

Ο Καρβαχάλ δέχεται κατηγορίες για παρενόχληση σε σερβιτόρα

Κώστας Τόπας 15:01 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 13.09.2023

Ο Ισπανός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Καρβαχάλ βρέθηκε στο προσκήνιο καθώς είχε γίνει στόχος πολλαπλών κατηγοριών τους τελευταίους μήνες στον ιβηρικό Τύπο για σεξουαλική επίθεση και πολιτικές πεποιθήσεις.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ ήρθε αντιμέτωπος με ορισμένες πληροφορίες και φήμες που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με την πολιτική του ιδεολογία και κάποια αμφισβητήσιμη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

«Όλες οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν στον Τύπο αυτές τις μέρες που αναφέρονται σε εμένα είναι εντελώς ψευδείς. Από τη συμμετοχή μου σε πολιτικά κόμματα μέχρι μια σεξουαλική επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. Θεωρώ απολύτως λυπηρό και εξαιρετικά λεπτό που τα μέσα ενημέρωσης έχουν το δικαίωμα να γράφουν ατιμώρητα, δίνοντας αξιοπιστία στα λόγια τρίτων, σπιλώνοντας το όνομα και την τιμή μου. Έχω ήδη κινηθεί νομικά», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τα ρεκόρ με την Παλμέιρας, τα δάκρυα στον πάγκο και οι ανησυχίες για τον μελλοντικό αστέρα της Ρεάλ, Έντρικ (vids)
LA LIGA

11:45 - 13.09.2023

Τα ρεκόρ με την Παλμέιρας, τα δάκρυα στον πάγκο και οι ανησυχίες για τον μελλοντικό αστέρα της Ρεάλ, Έντρικ (vids)

Το «διαμάντι» από την Βραζιλία που άρπαξε η Ρεάλ Μαδρίτης για 60 εκατομμύρια ευρώ, Έντρικ είχε μία δύσκολη σεζόν, η οποία έκανε τους «μερένχες» να κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία εναντίον ενός διερμηνέα που ισχυρίζεται ότι ο μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης του ζήτησε με άσεμνο τρόπο να πει ένα «σεξουαλικό υπονοούμενο» σε μια Ρωσίδα σερβιτόρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

«Όταν σου μιλάει ο Κριστιάνο, ο Σέρχιο Ράμος και ο Μόντριτς, πρέπει να κρατάς σημειώσεις»

Ο Ντάνι Καρβαχάλ θυμήθηκε τη διάσημη επιθετική τριάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, γνωστή ως «BBC», αποτελούμενη από τους Μπέιλ, Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μια συνέντευξη στο πρόγραμμα «Universo Valdano» του Movistar Plus. Ερωτηθείς για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια, ο δεξιός μπακ τόνισε την ευκολία με την οποία οι «μερένχες» σκόραραν γκολ με αυτούς τους τρεις παίκτες στην επίθεση.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Σέρχιο Ράμος και ο Λούκα Μόντριτς. Είναι άνθρωποι που σου μιλάνε και πρέπει να έχεις ενεργές τις πέντε αισθήσεις σου, σου μιλάνε και πρέπει να κρατάς σημειώσεις. Βλέποντάς τους να φτάνουν στις 6 το πρωί και να αρχίζουν να προπονούνται. .. είναι σαν βάναυσο. Ο Λούκα, πέρα ​​από αυτό, κατάφερε να πάει μια τόσο μικρή χώρα σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έφτασε εδώ με ένα κορδόνι και ο τρόπος που έχει κερδίσει τους πάντες είναι απίστευτος», κατέληξε ο Καρβαχάλ.