Ασύλληπτο γκολ από τον Κέιν και νέο ρεκόρ: Εγινε ο πρώτος που σκοράρει σε 25 ματς της Premier League!

Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Ασύλληπτο γκολ από τον Κέιν και νέο ρεκόρ: Εγινε ο πρώτος που σκοράρει σε 25 ματς της Premier League!

Κώστας Τόπας 15:24 - 20.05.2023

Ο Χάρι Κέιν με ένα υπέροχο τρόπο άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ κόντρα στην Μπρέντφορντ κι έγινε ο πρώτος που σκοράρει σε 25 ματς της Premier League!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Τότεναμ. Μόλις στο όγδοο λεπτό του παιχνιδιού, ο Χάρι Κέιν έβαλε με έναν υπέροχο τρόπο, μπροστά στο σκορ τα «σπιρούνια».

Συγκεκριμένα, η Τότεναμ κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή της Μπρέντφορντ, με τον Κουλουσέβσκι να πατάει την μπάλα με το πόδι και τον Χάρι Κέιν να πιάνει ένα ασύλληπτο σουτ με το δεξί και να κεραυνοβολεί τον Ράγια για το 1-0.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Άγγλος υψηλόσωμος επιθετικός έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που σκοράρει δέκα γκολ σε λονδρέζικα ντέρμπι σε μία σεζόν Premier League, μετά από τον Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ τη σεζόν 2001-02. Εκτός όμως από αυτή την ιστορική επίδοση, ο Κέιν έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην εποχή των 38 αγωνιστικών στην Premier League, που σκοράρει σε 25 διαφορετικά ματς!

Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος επιθετικός βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα με την Τότεναμ, καθώς σε 47 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 29 τέρματα κι έχει μοιράσει πέντε ασίστ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη αγωνιστική, ο Χάρι Κέιν «έσπασε» ακόμη ένα ρεκόρ καθώς με το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, έφτασε τα 209 γκολ στην Premier League, ξεπερνώντας τον Γουέιν Ρούνεϊ με 174 ματς λιγότερα.