Εγραψε ιστορία ο Κόλμαν: Έγινε ο παίκτης της Έβερτον με τις περισσότερες συμμετοχές στην Premier League

Εγραψε ιστορία ο Κόλμαν: Έγινε ο παίκτης της Έβερτον με τις περισσότερες συμμετοχές στην Premier League

Παναγιώτης Κατσαφάδος 11:42 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 15.01.2024

Ο Σίμους Κόλμαν ξεπέρασε τον Χάουαρντ και πλέον έχει τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Premier League με την φανέλα της Έβερτον.

Ο Σίμους Κόλμαν έγραψε ιστορία στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Άστον Βίλα. Στην αναμέτρηση με τους «χωριάτες», ο 35χρονος έφτασε τις 355 εμφανίσεις με τη φανέλα της Έβερτον και έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές με τα «ζαχαρωτά» στην Premier League.

Το ρεκόρ αυτό αφορά παίκτες που έχουν αγωνιστεί από το 1992 και μετά που το πρωτάθλημα Αγγλίας έχει αποκτήσει τη σημερινή του μορφή.

Ο Κόλμαν ξεπέρασε με τη χθεσινή του συμμετοχή τον πρώην τερματοφύλακα της Έβερτον, Τιμ Χάουαρντ. Ο Ιρλανδός αγωνίζεται στην ομάδα από το 2009, ερχόμενος από την Ιρλανδική Σλάιγκο Ρόβερς, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο κόσμος στις εξέδρες του «Goodison Park» αποθέωσε τον Ιρλανδό, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το ρεκόρ του.

«Είμαι πολύ περήφανος που αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα. Είναι ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός σύλλογος και δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ το πόσο μεγάλη είναι αυτή η ομάδα», δήλωσε ο Ιρλανδός στόπερ.

Οι φίλαθλοι της Έβερτον είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» στον Κόλμαν για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια τον σύλλογο, αναρτώντας ένα πανό στο ματς κόντρα στην Άστον Βίλα.

🔴Baladeros LIVE: To 3o ημίχρονο του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, στα... κάγκελα ο Ολυμπιακός