Η Τσέλσι βιάζεται να κάνει τον Πάλμερ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ της

Κόουλ Πάλμερ

i

©Photo by Chris Lee - Chelsea FC/Chelsea FC via Getty Images/Ideal Images

Η Τσέλσι βιάζεται να κάνει τον Πάλμερ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ της

Κώστας Τόπας 11:04 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 21.04.2024

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να προσφέρει στον Κόουλ Πάλμερ μια τεράστια αύξηση μισθού, παρά το γεγονός ότι ο Άγγλος αστέρας έχει ακόμη έξι χρόνια μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Ο Κόουλ Πάλμερ είναι μια αποκάλυψη για την Τσέλσι από τότε που εντάχθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι, με τα τέσσερα γκολ του κόντρα στην Έβερτον την περασμένη Δευτέρα να ανεβάζουν τον απολογισμό του για τη σεζόν στα 25. Τα κατορθώματά του σημαίνουν ότι θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν δεν ονομαζόταν στην ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Euro 2024.

Ωστόσο, ο Πάλμερ, ο οποίος φαίνεται ότι λαμβάνει περίπου ότι κερδίζει περίπου 92 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, κερδίζει λιγότερα χρήματα από πολλούς από τους συμπαίκτες του στην πρώτη ομάδα. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ για παράδειγμα, πιστεύεται ότι έχει 376 χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίο μισθό.

Ως εκ τούτου, οι «μπλε» ψάχνουν να ανταμείψουν τον Πάλμερ, του οποίου η τρέχουσα συμφωνία λήγει το 2030, καθιστώντας τον έναν από τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου, όπως αναφέρει η «Mirror». Η Τσέλσι λέγεται ότι δεν βιάζεται να συνάψει συμφωνία, αλλά σκοπεύει να ξεκινήσει συνομιλίες με τους εκπροσώπους του παίκτη, πριν από το Euro. Οποιαδήποτε νέα συμφωνία θα μπορούσε να περιλαμβάνει σημαντικά κίνητρα με βάση την απόδοση του.

Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πόσο καιρό θα απουσιάσει ο Χάαλαντ λόγω τραυματισμού
PREMIER LEAGUE

09:42 - 21.04.2024

Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πόσο καιρό θα απουσιάσει ο Χάαλαντ λόγω τραυματισμού

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κλήθηκε να μιλήσει για τον νέο τραυματισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ μετά τον αποκλεισμού του Νορβηγού από την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι για τον αγώνα κόντρα στη Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας.

Μιλώντας ενόψει του σημερινού ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της πρώην ομάδας του, ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, είπε ότι είναι σημαντικό να μην ασκείται υπερβολική πίεση στον νεαρό καθώς προσαρμόζεται στην ιδιότητα του αστεριού του.

«Πρέπει να απορροφά την πίεση για να παίζει σταθερά στην Premier League», είπε ο Ποτσετίνο, ο οποίος στο παρελθόν είχε επιτυχία στην Τότεναμ διαχειρίζοντας νεαρά ταλέντα στα πρώτα τους χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της Αγγλίας, Χάρι Κέιν.

«Είναι για τις απαιτήσεις στην ιδιωτική του ζωή. Είναι πρώτος σκόρερ. Ίσως χρειάζεται να δώσει προσοχή σε διαφορετικά πράγματα από πριν. Αυτό θα έχει επίδραση στο πώς θα προετοιμαστεί, πώς θα ξεκουραστεί και θα κοιμηθεί, πώς θα ξοδέψει την ενέργειά του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τέτοιου είδους πράγματα, όταν ένα μικρό παιδί γίνεται μεγάλο αστέρι. Γιατί δεν παίζει σε λίγους μήνες; Γιατί η ζωή του έχει αλλάξει. Πρέπει να μάθει από αυτή την εμπειρία που είναι εντελώς διαφορετική από το παρελθόν», τόνισε στη συνέχεια ο Αργεντινός τεχνικός.