Κουλακιώτης: «Αν δεν έρθει αντικαταστάτης θα είναι λάθος η πώληση Νάρεϊ - Θα υπάρξει πρόβλημα»

Κάλεντ Νάρεϊ

i

© Intime

Κουλακιώτης: «Αν δεν έρθει αντικαταστάτης θα είναι λάθος η πώληση Νάρεϊ - Θα υπάρξει πρόβλημα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:28 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 26.08.2023

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, μίλησε για την πιθανή πώληση του Κάλεντ Νάρεϊ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την απόδοση του Έκονγκ.

Με αφορμή τα όσα ακούγονται γύρω από το μέλλον του Νάρεϊ, ο Γιώργος Κουλακιώτης κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γερμανού εξτρέμ. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για όλους και για όλα. 

Αρχικά έκανε το δικό του σχόλιο για το μέλλον του Νάρεϊ και την απόδοση του Εκόνγκ σε αυτά τα πρώτα του ματς με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνολική φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής.

Για την πιθανή αποχώρηση και πώληση του Κάλεντ Νάρεϊ: «Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, η διοίκηση και ο προπονητής γνωρίζουν παραπάνω τι πρέπει να κάνουν. Αν έχουν πάρει ή αν έχουν κλείσει κάποιον ισάξιο ποδοσφαιριστή, ας τον δώσουν. Αν δεν το έχουν κάνει, είναι λάθος η πώλησή του.

Ένας Νάρεϊ που ήταν πολύ καλός, πολύ σημαντικός κρίκος. Και ξαναλέω, αν έχει καλυφθεί το κενό, καλά κάνανε και τον δίνουνε, αν όχι θα υπάρξει πρόβλημα. Σε αυτή τη θέση ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, το είδαμε και χθες που δεν έπαιξε από την αρχή ο Νάρεϊ».

Για τις εως τώρα εμφανίσεις του Εκόνγκ: «Και ο Έκονγκ θα φτάσει στο επίπεδο του Ίνγκασον κάποια στιγμή, πρέπει όλη η ομάδα να τον βοηθήσει. Πάντως το στήσιμο της ομάδας είναι πολύ καλό, οπότε δεν φαίνονται τα λάθη που γίνονται. Έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, και μπορεί να πιάσει υψηλή απόδοση. Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρει μια πολύ άνετη νίκη και θα μπορέσει να προκριθεί μέσα στη Τούμπα».

Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και Ρεϊνιέρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:10 - 26.08.2023

Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και Ρεϊνιέρ

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ρεϊνιέρ για τον οποίο όμως δεν έχει στείλει ακόμα πρόταση στην Ρεάλ, μιας και περιμένει να δει τις προθέσεις του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Τέλος, έκλεισε μιλώντας για την συνολική φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μ' αρέσει όλο το στήσιμο της ομάδας και η απόδοσή της, τον Λουτσέσκου τον θεωρώ από τους καλύτερους προπονητές που είχαμε στον ΠΑΟΚ. Αν τον εμπιστευτούμε, τα αποτελέσματα έρχονται. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα έχει προκριθεί. Πρέπει να είναι το ίδιο αποτελεσματικός και με τη βοήθεια του κόσμου να προκριθεί».