Σταθερά στις κλήσεις της Κροατίας ο Βίντα, stand-by ο Κοτάρσκι

Λούκα Μόντριτς και Ντομακόι Βίντα

i

©Intime

Σταθερά στις κλήσεις της Κροατίας ο Βίντα, stand-by ο Κοτάρσκι

Κώστας Τόπας 14:16 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 30.10.2023

Ο Ντομαγκόι Βίντα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Κροατίας για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2024. Stand-by ο Ντόμινικ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ.

Η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Λετονία εκτός (18/11) και την Αρμενία εντός (21/11) με στόχο να πετύχει το απόλυτο και στο τέλος να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουαλίας, η οποία είναι μαζί της δεύτερη στον όμιλο με δέκα βαθμούς, και να πάρει εκείνη την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024.

Ο προπονητής της εθνικής Κροατίας, γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του γι' αυτά δύο παιχνίδια, με το όνομα του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα να βρίσκεται μέσα σε αυτά. 

Από την άλλη, ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι δεν είναι τις τελικές επιλογές, αλλά βρίσκεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που είναι stand-by, σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!