Ετοιμάζει βαλίτσες για Νότια Κορέα ο Λίνγκαρντ

Τζέσε Λίνγκαρντ

i

©printscreen

Ετοιμάζει βαλίτσες για Νότια Κορέα ο Λίνγκαρντ

Πάνος Κορομηλάς • 13:26 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Κοντά σε συμφωνία με τη Σεούλ βρίσκεται ο Τζέσι Λίνγκαρντ, με τη μετακίνησή του στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, να είναι αρκετά πιθανή.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ, μετά την αποδέσμευση του το περασμένο καλοκαίρι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, βρισκόταν στην αναζήτηση νέας ομάδας. Ωστόσο, δεν προέκυψε ενδιαφέρον από κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, με αποτέλεσμα να είναι κοντά σε μια ασυνήθιστη επιλογή. 

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Άγγλος χαφ είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, για λογαριασμό της Σεούλ. Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει στην ασιατική χώρα, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Premier League, ο Λίνγκαρντ είναι κοντά σε μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του. Προϊόν των ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέτρησε 232 εμφανίσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» με απολογισμό 35 γκολ και 21 ασίστ. Αγωνίστηκε επίσης στη Γουέστ Χαμ με τη μορφή δανεισμού, ενώ τη σεζόν 2022-2023 εντάχθηκε ως ελεύθερος στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ωστόσο, η παρουσία του εκεί δεν εξελίχθηκε ιδανικά. Αγωνίστηκε σε 20 ματς, σημείωσε δύο γκολ και δύο ασίστ, με αποτέλεσμα να αφεθεί ξανά ελεύθερος. Από το καλοκαίρι δεν είχε υπογράψει σε κάποιον σύλλογο, συμφωνία με άλλη ομάδα δεν είχε προκύψει, με συνέπεια να είναι πολύ κοντά πλέον στη μετακίνηση στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.