Καταστροφή για τη Λιόν - Έχασε και από την Κλερμόν και είναι τελευταία

Καταστροφή για τη Λιόν - Έχασε και από την Κλερμόν και είναι τελευταία

Ορέστης Καδδάς 23:49 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 22.10.2023

Η κατρακύλα της Λιόν δεν έχει σταματημό και η άλλοτε μόνιμη πρωταθλήτρια Γαλλίας, πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά και την ήττα της από την Κλερμόν με 2-1 εντός έδρας.

Το βαρέλι δεν έχει πάτο για τη Λιόν, που ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 και από την Κλερμόν, η οποία την προσπέρασε και την έριξε στην τελευταία θέση της Ligue 1 με 3 μόλις βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές.

Τα δύσκολα ξεκίνησαν από νωρίς για την ομάδα του Φάμπιο Γκρόσο. Ο Σαμάρ Νίκολσον έβγαλε τον Μουχαμάντ Τσαμ σε κενή εστία και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 10'. Το 2-0 ήρθε από τον Γιοάν Μανέν, ο οποίος με έναν κεραυνό στο 35' πέτυχε και δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

Το μόνο που κατάφερε η Λιόν ήταν να μειώσει στο 52' με αυτογκόλ του Φλοράν Οζιέ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα, αλλά τελικά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Για καλή του τύχη το λάθος του δεν κόστισε στην ομάδα του, η οποία πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και έφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της επόμενης (10ης) αγωνιστικής