Μεγάλο διπλό παραμονής με ανατροπή για τη Νότιγχαμ - Η Νιούκαστλ «πάτησε» εξάδα και... περιμένει

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ Φόρεστ

i

© PrtScr

Μεγάλο διπλό παραμονής με ανατροπή για τη Νότιγχαμ - Η Νιούκαστλ «πάτησε» εξάδα και... περιμένει

Sportal newsroom 19:03 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 18.05.2024

Η Νότιγχαμ Φόρεστ της... ανατροπής πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ενώ η Νιούκαστλ επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μπέρνλι. Ισόπαλο και χωρίς θέαμα έληξε το Μπρέντφορντ - Φούλαμ.

Η δράση στην Premier League αλλά και το «θρίλερ» της παραμονής στην πρώτη κατηγορία συνεχίζονται!

Στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η Νιούκαστλ πέρασε εμφατικά από την έδρα της Μπέρνλι (1-4), η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανατροπή επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-3) και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν «άσφαιρες» στο μεταξύ τους ματς (0-0).

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-4

Η Νιούκαστλ ήταν καταιγιστική κόντρα στην Μπέρνλι (1-4), πανηγύρισε μία σημαντική νίκη-εξάδας και πλέον στρέφει την προσοχή της στη «μάχη» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (6/5, 22:00).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ασπρόμαυροι «κλείδωσαν» τη νίκη από το πρώτο κιόλας μέρος. Στο 19ο λεπτό ο Γουίλσον πήρε το ριμπάουντ έπειτα από το σουτ του Ισάκ και άνοιξε το σκορ, με την πίεση των φιλοξενούμενων να αποδίδει... καρπούς.

Η Νιούκαστλ πήρε το προβάδισμα αλλά δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μέσα σε πέντε λεπτά (35΄ - 40΄), οι Λόνγκσταφ και Γκιμαράες έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη. Τέλος, στο 52ο λεπτό ο Ισάκ έχασε πέναλτι, όμως τρία λεπτά αργότερα (55΄) έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να βρουν το γκολ της μείωσης με τον Ντάρα Ο'Σέα στο φινάλε (1-4).

Με αυτήν τη νίκη, η ομάδα του Έντι Χάου έφτασε τους 56 πόντους, «πάτησε» στην 6η θέση και... περιμένει.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΦΟΥΛΑΜ 0-0

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, Μπρέντφορντ και Φούλαμ δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να μείνουν ισόπαλες (0-0).

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ήταν αυτή που είχε την υπεροχή και που μέτρησε τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το αποτέλεσμα.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ 1-3

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στα τρίποντα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πέρασε από το Μπράμαλ Λέιν, επικρατώντας με 3-1 της ήδη υποβιβασμένης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να αυξήσει τη διαφορά της στους τρεις από τη Λούτον και τους πέντε από την Μπέρνλι

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 17ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Μπρέρετον Ντίαθ να είναι εύστοχος από την «άσπρη βούλα».

Η Νότιγχαμ μετά το γκολ που δέχτηκε πίεσε με σκοπό να φέρει άμεσα το ματς στα ίσα και τα κατάφερε μόλις ένα δεκάλεπτο αργότερα. Ο Καλούμ Χάντσον-Οντόι με ένα υπέροχο πλασέ από τα αριστερά διαμόρφωσε το 1-1.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και με το καλημέρα έκαναν την ολική ανατροπή, χάρη στο δυνατό σουτ του Γέιτς.

Το τελικό αποτέλεσμα (1-3) διαμόρφωσε και πάλι ο Καλούμ Χάντσον-Οντόι στο 65΄, βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα σε μία μεγάλη νίκη για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ