Live Streaming: Το τελευταίο «αντίο» στον Πελέ
i

Πελέ / ©INTIME

Live Streaming: Το τελευταίο «αντίο» στον Πελέ

Sportal newsroom 16:55 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 02.01.2023

Στο γήπεδο της Σάντος έχει μεταφερθεί η σορός του «βασιλιά του ποδοσφαίρου», Πελέ, η οποία έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Η ώρα για το τελευταίο «αντίο» του Πελέ έφτασε και η σορός του έχει μεταφερθεί στο γήπεδο της Σάντος για λαϊκό προσκύνημα. Ο θάνατος του Πελέ έχει σκορπίσει θλίψη όχι μόνο στη πατρίδα του, Βραζιλία, αλλά και σε όλο το κόσμο.

Η Σάντος τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σόου από drones προς τιμήν του Πελέ. Ο κόσμος είχε μαζευτεί στους δρόμους, ενώ ανάμεσα΄στο πλήθος ήταν και διάσημες ποδοσφαιρικές φιγούρες.

Μετά λοιπόν το λαϊκό προσκύνημα, το οποίο θα έχει διάρκεια μίας ημέρας, η σορός του θα ταφεί στο υψηλότερο νεκροταφείο του κόσμου, με απόφαση της οικογένειάς του. Πριν μάλιστα η σορός του Βραζιλιάνου μεταφερθεί το γήπεδο της Σάντος, ο γιος του Πελέ, Εντίνιο, είχε ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες από το φέρετρο και τη πορεία μέχρι το γήπεδο.

Στη κηδεία του θα παρευρεθούν σχεδόν όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας, παλαίμαχοι και ενεργοί. Στο κέντρο του γηπέδου έχει τοποθετηθεί το φέρετρο, ενώ από πίσω σε μία κερκίδα φαίνεται ένα πανό που γράφει: «Ζήτω ο Βασιλιάς! Πελέ, 82 ετών».

Ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη να μαζεύεται προκειμένου να πει το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή και στον καλύτερο παίκτη που έχει βγάλει η Βραζιλία.