Στο... πόδι η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ για το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι

Στο... πόδι η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ για το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι

Δημήτρης Χούπης 13:27 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 10.03.2024

Στο πόδι φαίνεται ότι είναι η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ για το παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι, υπό τον φόβο για φασαρίες κατά την άφιξη του λεωφορείου των «πολιτών».

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έρχονται αντιμέτωπες στο απόλυτο ντέρμπι με το βλέμμα στον... τίτλο του πρωταθλητή. Οι δύο ομάδες έχουν έναν βαθμό διαφορά μεταξύ τους, αλλά καμία από τις δύο δεν είναι πρώτη. Αφού η Άρσεναλ με τη νίκη της χθες (9/3) επί της Μπρέντφορντ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με την τελευταία σεζόν του Γιούργκεν Κλοπ στους «κόκκινους», κάτι που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο μεγάλο για τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Κάπως έτσι η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ φαίνεται ότι βρίσκεται στο... πόδι για το ντέρμπι.

Συγκεκριμένα οι τοπικές Αρχές θέλουν να αποτρέψουν το οποιοδήποτε πρόβλημα, κατά την άφιξη του πούλμαν των «πολιτών», αφού στο παρελθόν έχουν υπάρξει φασαρίες. Ο κόσμος της Λίβερπουλ αρκετές φορές έχει υποδεχτεί «εχθρικά» τα λεωφορεία των αντιπάλων ομάδων, ειδικά αυτό της Μάντσεστερ Σίτι.

Κλοπ vs Γκουαρντιόλα: Το τελευταίο «μπρα ντε φερ» μιας εμβληματικής αντιπαλότητας στην Premier League (vid)
PREMIER LEAGUE

09:06 - 10.03.2024

Κλοπ vs Γκουαρντιόλα: Το τελευταίο «μπρα ντε φερ» μιας εμβληματικής αντιπαλότητας στην Premier League (vid)

Το ντέρμπι της Κυριακής (10/03, 17:45) μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι πιθανότατα η τελευταία φορά που ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα αναμετρηθούν σε αγώνα της Premier League.

Μάλιστα το 2018 πριν από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League, οι οπαδοί των «κόκκινων» είχαν πετάξει καπνογόνα και μπουκάλια στο πούλμαν της Σίτι, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές. Έτσι, η αστυνομία της πόλης έχει έρθει σε επικοινωνία τόσο με τις ομάδες όσο και με συνδέσμους φιλάθλων των συλλόγων για να ολοκληρωθεί το ντέρμπι με όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα και φασαρίες