Στον πάγκο ο Τσιμίκας κόντρα στη Μπράιτον

Κώστας Τσιμίκας

i

©Photo by Richard Sellers/Sportsphoto/Allstar via Getty Images/Ideal Images

Στον πάγκο ο Τσιμίκας κόντρα στη Μπράιτον

Κώστας Τόπας 15:03 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 31.03.2024

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν πήρε φανέλα βασικού από τον Γιούργκεν Κλοπ για το παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπράιτον (31/03, 16:00).

Η Λίβερπουλ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (31/03, 16:00) την Μπράιτον με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εκτός από το πολυπόθητο τρίποντο που θα επιδιώξει κόντρα στους «γλάρους», θα έχει στραμμένα τα βλέμματά της και στο ντέρμπι των πρωτοπόρων μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι κι Άρσεναλ (18:30).

Για το παιχνίδι με την Μπράιτον, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να υπολογίζει τον Άντι Ρόμπερτσον, μετά από ζημιά που υπέστη ο μπακ των «Reds», στον αστράγαλό του στη φιλική ήττα της Σκωτίας με 1-0 από τη Βόρεια Ιρλανδία στο «Χάμπντεν Παρκ» το βράδυ της Τετάρτης (26/03).

Αν και τα πιθανότερα σενάρια ήταν ο Κώστας Τσιμίκας να επιστρέψει στο βασικό σχήμα της Λίβερπουλ, για να αντικαταστήσει το κενό του Ρόμπερτσον, ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Κόνορ Μπράντλεϊ κι να αφήσει τον Έλληνα διεθνή μπακ, στον πάγκο.

Μετά τον αγώνα της Μπράιτον, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ την Πέμπτη (04/04, 21:30). Στη συνέχεια, η ομάδα του Κλοπ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη Κυριακή (07/04, 17:30), πριν από τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια με την Αταλάντα στα προημιτελικά του Europa League, με την αναμέτρηση κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας (14/04, 16:00) να διεξάγεται ενδιάμεσα.

Οριστικό: Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε το μέλλον του - «Η απόφαση έχει ληφθεί: Θα μείνω στη Λεβερκούζεν»
BUNDESLIGA

15:14 - 29.03.2024

Οριστικό: Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε το μέλλον του - «Η απόφαση έχει ληφθεί: Θα μείνω στη Λεβερκούζεν»

Ο Ισπανός τεχνικός, Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στη Λεβερκούζεν και ότι δεν θα πάει στην Μπάγερν ή στη Λίβερπουλ, οι οποίες ήθελαν απεγνωσμένα την υπογραφή του.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπράιτον: Κέλεχερ, Γκόμες, Έντο, Φαν Ντάικ, Ντίας, Σομποζλάι, Νιούνιες, Μακ Άλιστερ, Σαλάχ, Κουάνσα, Μπράντλεϊ

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Άντριαν, Κονατέ, Τσιμίκας, Γκάκπο, Έλιοτ, Γκράβενμπερτς, Κλαρκ, ΜακΚόνελ και Ντανς