Νέο πάρτι για την Παρί που μετρά αντίστροφα για τον τίτλο

Νέο πάρτι για την Παρί που μετρά αντίστροφα για τον τίτλο

Ελένη Ανδρικοπούλου 22:01 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 25.04.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν «διέλυσε» με 4-1 την Λοριάν εκτός έδρας στο εξ αναβολής ματς για την 29η αγωνιστική της Ligue 1 κι είναι με το ένα... πόδι πρωταθλήτρια Γαλλίας. Από δύο γκολ πέτυχαν ο Κιλιάν Εμπαπέ κι ο Ουσμάν Ντεμπελέ για τους Παριζιάνους.

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο στη Βαρκελώνη όπου πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα «διέλυσαν» με 4-1 τη Λοριάν στο Stade du Moustoir στο εξ αναβολής ματς για την 29η αγωνιστική της Ligue 1 και μετρούν αντίστροφα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η στέψη της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πανηγύρισε την 19η νίκη της τη φετινή σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ακόμα και απόψε εφόσον η Μονακό χάσει από τη Λιλ (24/4).

Ο Εμπαπέ έχει βρει ήδη τη θέση που θα παίζει στη Ρεάλ και μετράει αντίστροφα για την μεταγραφή του
LA LIGA

08:32 - 24.04.2024

Ο Εμπαπέ έχει βρει ήδη τη θέση που θα παίζει στη Ρεάλ και μετράει αντίστροφα για την μεταγραφή του

Σύμφωνα με την εφημερίδα «As» της Μαδρίτης, ο Κιλιάν Εμπαπέ συμφώνησε να καταλάβει τη θέση του σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την αναμενόμενη υπογραφή του αυτό το καλοκαίρι στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 19ο λεπτό μετά από μία πολύ όμορφη ενέργεια και με ένα συρτό πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Μόλις τρία λεπτά μετά, ο Μέντες γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Εμπαπέ δε δυσκολεύτηκε με μία επαφή να σκοράρει κάνοντας το 2-0 για τους Παριζιάνους, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 60΄ ο Εμπαπέ έπειτα από πανέμορφη ενέργεια σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ουσμάν Ντεμπελέ κι αυτός από κοντά βρήκε ξανά δίχτυα, κάνοντας το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Μουχαμάντ Μπαμπά στο 73', ενώ έξι λεπτά αργότερα μπήκε στο ματς ο Πάνος Κατσέρης. Τον τελευταίο λόγο είχε ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός της Παρί, ο οποίος στο 90' σημείωσε το 26ο τέρμα του στη φετινή σεζόν.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Ζάγκι, Σκρίνιαρ, Ερναντές (62΄Μουκιελέ), Μέντες, Ρουίθ, Μαγιουλού (61΄Σολέρ), Λι (61΄Ουγκάρτε), Ντεμπελέ, Μπαπέ, Γκονσάλο Ράμος (62΄Κόλο Μουανί)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1